Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim köylerde yaptığımız mitingleri büyükşehirlerde yapamayanlar düşünsün”

“Bizim köylerde yaptığımız mitingleri büyükşehirlerde yapamayanlar düşünsün”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

İscehisar, Başmakçı, Afyonkarahisar Merkez ve Evciler’de mahalle, esnaf, pazaryeri, köy ve belde ziyaretlerine devam eden Milletvekili Özkaya, “Hedefimiz 14 Mayıs’ta Milletimiz ile Afyonkarahisar tarihi bir oy ile destan yazmak” dedi. Gittikleri her yerde bir eserleri olduğunu Afyonkarahisar’ın AK Parti ile çağ atladığını söyleyen Milletvekili Özkaya “Gittiğimiz her yerde milletimizin teveccühü işe karşılaşıyoruz. Bunun sebebi görev süremiz boyunca ilimize, ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize yaptığımız hizmetler. Milletimiz de çok iyi biliyor ki onlar sadece konuşmayı bilir, milletimizi aldatmayı bilir. Ama onlara kötü bir haberim var, hor gördükleri bu millet artık eskisi gibi değil, kimlerin hizmet ve eser ürettiğini kimlerin de boş konuştuğunu çok iyi biliyor” dedi. Muhalefetin bir çok yerde umduğunu bulamadığını kaydeden Özkaya “Afyonkarahisar’da köy, mahalle, belde, ilçe ve il merkezinde yoğun şekilde geziyoruz. Sahadan bir an bile ayrılmıyoruz. Gördüğümüz tablo Afyonkarahisar “söz uçar, eser kalır” diyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu sadece ilimizde değil görünen o ki tüm Türkiye’de tablo bu şekilde. Bu aziz milleti birşey bilmez, kör sağır sananlar görenlere sandıkta gereken cevabını alacak.” dedi. Millet ittifakına 7’li koalisyon diyerek eleştirilerde bulunan Milletvekili Özkaya, “Kumar masalarına bu asil milleti ve şehit kanıyla sulanmış bu vatanı meze edenlere milletimizin cevabı sandıkta. Bu millet kumar masalarını kıracak” dedi. Dinar Çölovasında gerçekleştirdiği mitingi işaret ederek “Bizim bir belde de, bir köyde, bir mahallede yaptığımız mitingi büyükşehirlerde yapamayanlar, oturup nerede hata yaptık diye düşünmesi gerek” dedi

Milliyetçi ve vatansever CHP ve İYİ Parti seçmenine de seslenen Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar’ın sağduyulu insanları, gizli kapılar ardında terör seviciler ile yapılan anlaşmalara karşı tavrını ortaya koymalıdır. Bir çok ilde paçavralar ile chp iyi parti bayraklarını yan yana görüpte bunlara destek olacak milliyetçi, vatansever tanımıyorum. Erdoğan gitsin ne olursa olsun diye düşünüp ülkeyi kumar masasında oyuncak yapanlara bu millet hangi görüşten olursa olsun prim vermez” dedi.