Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin farklı kazandı, Sandıklı mağlup

Ligin 22. haftasında evinde

Ligin 22. haftasında evinde Meram Kara Kartallarspor konuk eden Belediye Bolvadin Termalspor, rakibini 5-0 ile geçti. Sandıklıspor ise Antalya temsilcisi Kumluca Belediyespor’a konuk olduğu maçı 5-2 kaybetti

 

Bölgesel Amatör Lig 8. grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor ligin 22. haftasını oynadı. Belediye Bolvadin Termalspor Konya temsilcisi Meram Kara Kartallarspor’u konuk etti. Maça 14’te Şenol Yıldırım ile bulduğu golle hızlı başlayan Bolvadin, yine 45+3’te Şenol ile penaltıdan ikinci golünü kaydetti. İkinci yarıda da gollerine devam eden Bolvadin, 51’de Tezcan, 73’te Derviş ve 80’de Yunus ile 5-0’a ulaştı. Maçın sonunda 5-0 ile 3 puanı alan Bolvadin 34 puana ulaştı.
SANDIKLI KUMLUCA’YA DİRENEMEDİ
Sandıklıspor ise Antalya deplasmanında Kumluca Belediyespor’a konuk oldu. 19’da penaltıdan bulduğu golle maça hızlı başlayan Kumluca oldu. Kumluca’nın golünü Ahmet Keleş kaydetti. Sandıkı 22’de Şükrü Can ile cevap verdi. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 48’de Ahmet Keleş ile bir kez daha öne geçen Kumluca 75’te Arif ile farkı artırdı. 82’de Sandıklıspor Mehmet Ali ile geri dönmek istese de Kumluca izin vermedi ve 90+5’te Arif ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. Maçın son atağında yüklenen Kumluca 90+7’de Burakhan ile bir gol daha buldu. Kumluca Belediye 5-2 kazandığı maç sonrasında puanını 54’e yükseltti.
Sandıklıspor farklı mağlup olduğu bu maçın ardından 33 puanda kaldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti