Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük ZAFER, Büyük GURUR

Bu haberin fotoğrafı yok

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bir dizi tören düzenlenecek. Afyonkarahisar’daki törenlerin ardından Kütahya’nın Dumlupınar İlçesi’nde Afyonkarahisar ve Kütahya’nın ortak kutlamalarına geçilecek

 

VALİ TUTULMAZ TEBRİKLERİ KABUL EDECEK
Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda bugün sabah saat 09.00’da çelenek töreni yapılacak. Atatürk anıtına sırasıyla; Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek çelenk sunacaklar. Saygı duruşu, saygı atışı sonrası İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erecek. Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz makamında, protokol mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul edecek. Ardından Zafertepe’deki Zafer Abidesine intikal edilecek.
Kütahya sınırlarında düzenlenecek olan program dahilinde Zafertepe’deki tören alanında Zafertepe Abidesi’nde çelenk töreni saat 14.30’da başlayacak. Zafertepe Tören Alan’ında saat 15:30’da başlayacak etkinlikler, saat 17:15’de Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösterisi ile sona erecek.