Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İl yönetimi de değişti

CHP Genel Merkezi tarafından

CHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı’na Av. Yusuf Onur Seçme’nin atanmasının ardından il yönetiminde de değişikliğe gidildi

 

Hakkında birçok iddia bulunan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz geçtiğimiz günlerde “Milletvekili aday adayı olma” gerekçesiyle İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Görgöz’ün istifasının ardından CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Av. Yusuf Onur Seçme atanmıştı. İl Başkanı atamasının ardından dün de Görgöz’ün il yönetim kurulu Genel Merkez tarafından görevden alındı.
AYENGİN’E ROZETİNİ KEMAL KILIÇDAROĞLU TAKTI
Öte yandan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve MHP’nin Afyonkarahisar’daki önemli isimlerinden Engin Ayengin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, MHP’den 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı, daha sonra da 2018 yılında Milletvekili Aday Adayı olan ve kısa bir süre önce MHP’den istifa ederek partisine katılan Engin Ayengin’e rozetini taktı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi