Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP önce partide çalışan emekçisinin hakkını versin”

“CHP önce partide çalışan emekçisinin hakkını versin”

AK Partili siyasiler parti bayramlaşmasında muhalefete açık göndermelerde bulundu. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, CHP Milletvekili Burcu Köksal’ın genel bayramlaşma konuşmasına atıfta bulunarak, “Bugün eline mikrofonu alanlar emeğe ve emekçiye saygıdan, emeğe değer verilmesinden bahsettiler. Onlar önce bir kendi partilerindeki emekçinin haklarına bir baksınlar. Sonra kalkıp bunları mikrofonlardan dile getirsinler.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı İl Teşkilatı ile Bayramlaşma töreni bugün öğleden sonra İhsaniye ve İscehisar ilçelerinde vatandaşların katılımıyla birlikte Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, eski Milletvekilleri Ahmet Koca, Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan katıldılar.
“2023 YOLUNDA TEŞKİLATLARIMIZA GÜVENİYORUM”
Bayramlaşma töreninin açış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. AK Parti teşkilatlarının bütünlük içerisinde Afyonkarahisar’da milletvekilleri ve teşkilat üyeleriyle birlikte son bayramı en iyi şekilde değerlendirmeyi dileyen Uluçay, “Hep birlikte kırgınlıkları gidererek inşallah 2023 yoluna hep birlikte barış içerisinde girmeyi Allah’tan niyaz ediyoruz. İnşallah yine 2023 yolunda da teşkilatlarımıza güveniyorum. Gece gündüz demeden Sayın Cumhurbaşkanımızın, çok kıymetli bakanlarımızın, teşkilatlarımzın inşallah boynunu büktürmeyecekler. Buna şimdiden kesin bir kanaatim var, inanıyorum. İnşallah Rabbim hepinize güç versin. Allah birlik, beraberlikten ayırmasın. Önce dua edip sonra herkesi çalışmaya davet ediyorum.” dedi.
“TÜRK MİLLETİ TÜM COĞRAFYALARDA KURBAN KESİP DAĞITTI”
Önceki dönem Milletvekili Ahmet Koca, Kurban Bayramının nice gönüllere taht kurduğu günlerde Afyonkarahisar’da dün olduğu gibi günümüzde de milli birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diledi. Önceki dönem Milletvekili Halil Ürün, mübarek Kurban Bayramını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi. İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, âli cenap Türk Milleti’nin güzel bir Kurban Bayramı idrak ettğini söyledi. Çoban, “Türk Milleti dünyanın tüm coğrafyalarında kurban kesip dağıtan bir millettir. Allah-u Teâlâ kesip dağıttığımız tüm kurbanlarımızı indi ilahi de kabul etsin. Milletimizin feraseti, basireti, yardımseverleri inşallah kıyamete kadar devam etsin. Bayramımız mübarek olsun.” diye konuştu.
“ALLAH CUMHUR İTTİFAKININ BİRLİKTELİĞİNİ DAİM KILSIN”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kurbanın yakınlaşma, kucaklama ve barış anlamlarına geldiğini belirtti. Zeybek, “Belki bu Kurban Bayramımız son Kurban Bayramımız. Çünkü bir sonraki Kurban Bayramı 2023 seçimlerinden sonrasına rast geliyor. Ondan dolayı görevimiz ağır. Yol uzun, yük ağır. Bunun bilincinde olarak 2023 yılına çok ciddi hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Karşımızdaki ittifakı çok iyi biliyoruz. Cenab- Hakk tabanda da tavanda da Cumhur İttifakının birlikteliğini daim kılsın. Cenab-ı Hak çalışmalarımızda yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.
“ÖNCE KENDİ PARTİLERİNDEKİ EMEKÇİNİN HAKLARINA BİR BAKSINLAR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diledi. 11 Temmuz tarihinin Srebreniza katliamının yıldönümü olduğunu belirten Yurdunuseven, “2023 yılında yapılacak seçim gerçekten önemlidir. 2023 yılında eğer yalnız kalırsak neler olabilir? Neleri yaşayabiliriz? Allah muhafaza o günleri görmek istemiyoruz. Onun için bir yıl kadar bir zaman kalan 2023 yılı seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde kol kola, omuz omuza çalışmaya başladık. Bundan sonra hızımızı, tempomuzu arttıracağız. Bugün eline mikrofonu alanlar emeğe ve emekçiye saygıdan, emeğe değer verilmesinden bahsettiler. Onlar önce bir kendi partilerindeki emekçinin haklarına bir baksınlar. Sonra kalkıp bunları mikrofonlardan dile getirsinler. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilerliyoruz. Evet, ekonomide bir sıkıntı var görüyoruz. Tüm dünya da bir sıkıntı var. Ama memurumuza, asgari ücretlimize, emeklimize neler yaptığımızı herkes gördü. Allah ondan razı olsun ve başımızdan eksik etmesin. 20 yıldır yaptıklarımızı gözleri görmeyenler, kulakları duymayanlara bir şey deme şansımız yoktur. Zaten kendileri de kabul ediyor, ‘Dünyanın en iyi işini yapsanızda biz sizi tenkit edeceğiz. İşimiz bu.’ diyorlar. Önemli olan bizim yaptıklarımızı vatandaşlarımıza anlatmamızdır. İnşallah 2023 yılında yeniden Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanımız yapacağız. İnşallah 2023 yılı Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın yılı oacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
“MÜSLÜMAN’IN PARASINI TOPLAYIP BİRDE ALAY EDİYORLAR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kurban Bayramının mübarek olmasını ve Allah’tan ağız tadının daim kılmasını temenni etti. Özkaya şunları söyledi: “Çevremize baktığımızda gerçekten Türkiye kadar huzurlu bir ülke var mı? Elbette ki birçok sıkıntımız var. Ekonomideki dalgalanmalar birçok vatandaşımızı etkilemektedir. Tarih boyunca ilk defa iki bayramda 13,8 milyon emeklimize toplam 25,2 milyar TL maaşları ve ikramiyeleri yatırıldı. Geçmişte ‘Size bayram öncesi maaş ödersem gider kurban kesersiniz.’ diyen bir SHP’nin, CHP’nin Çalışma Bakanı vardı. Yani Müslüman’ın malını Müslüman’a çok görüyor. Bunlarda herşey var. Maltepe Belediye Başkanı iftara gidiyor ezan okunmadan yemeğe başlıyor. Şimdi de Maltepe Belediyesi Arefe Günü kurban etlerini dağıttıklarını açıkladı. Sosyal medyadan yazdım. Maltepe Belediyesi siz ne iş yaptığınızın farkında mısınız? İslam dinine göre kurban bayram namazından sonra kesilir. Bayram namazından önce kesilen hayvan kurban olmaz et olur. Özürleri kabahatlerinden büyük, hakikaten bu memleketin, bu milletin değerleriyle ilgilerinin olmadıkları o kadar belli ki. ‘Tatile gidiyorduk ne yapalım erkenden kestik.’ diyor. Yani Müslüman’dan para toplayıp alay ediyor.”
“DÜZELME BAŞLADI DAHA ÇOK DÜZELECEK”
Son yaptıkları toplantıda TMO yetkilileri ile görüştüklerini aktaran Özkaya şöyle konuştu: “Dedik ki ey TMO Afyon’un her yerinde ofis açacaksın. Çiftçi nereden buğday, arpa getirirse en yüksek fiyattan alacaksın. Bir ilçemizde ofis 2 gün geç açıldı, özel sektör 5,3 liraya aldı. Arada bir lira fark var. Şu anda devlet olarak en yüksek parayı biz veriyoruz. Çiftçimiz ve üreticimiz daha çok kazansın diye. Ondan 6,2 liraya arpayı alıp götürüp 4 liraya besicimize daha fazla ve daha ucuza üretsin diye 2 liradan başlayan fiyatla ucuza veriyoruz. Sıkıntı var ama çevremizle kıyasladığımızda bir önceki yıla göre tüm dünya da yaşanılan sıkıntılara rağmen Allah’a hamd olsun düzelmeye başladı. Yavaş yavaş daha çok düzelecek. En son ek bütçe kanunu çıkardık. Yaklaşık 1,80 trilyon kaynak koyduk. Yani yüzde 55 civarında bir kaynak ekledik. Çünkü Allah’a hamd olsun devletimizin gelirleri arttı. O parayı bütçeye koyduk. Daha fazla emekliye, daha fazla çalışana, asgari ücretliye, DSİ’ye, yola, hastaneye, okula imkân sağlayalım vatandaşımızın refahı artsın diye.”
“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDUĞU SÜRECE SIKINTILARI AŞARIZ”
“Allah birliğimizi daim etsin. Bizi eleştirip laf söyleyenler bu Afyonkarahisar’a, Türkiye’e hangi çakılı çivilerinin olduğunu söylemesi lazım.” diyen Özkaya, “Dünyanın en kolay işi oturulan yerden eleştirmektir. Ne yaptın ki, nasıl yaptın ki? Daha eksik yaptın demek kolaydır. Sen ne yaptın? Bir atasözünde ifade edildiği gibi ‘Karanlığa küfredeceğine kalk bir mum yakta ortalık aydınlansın.’ Bunların işi gücü bu sürekli karanlık yapmaktır. Bizim derdimiz memlekete ampülleri yakmak, aydınlığı, refahı, mutluluğu getirmektir. Biz Cumhurbaşkanımız yürüdüğünde arkasından millet yürüyecek, dünya yürüyecek dediğimizde konuşuyorlardı. Madrid’de görüldü. Sayın Cumhurbaşkanımız yürüdü. Bütün dünya liderleri arkasından yürüdü. Allah’a hamd olsun böyle büyük bir liderle birlikte siyaset yapıyoruz. Eskiden olduğu gibi yedi süklüm püklüm olan insanlar karşısına geçtiğinde kıvrılan bir Cumhurbaşkanı yok. Dünyanın hiçbir ülkesinde olmadığı gibi dimdik duran bir Cumhurbaşkanımız var. Bu Cumhurbaşkanımız olduğu müddetçe biz Allah’ın izniyle birçok hedefe varır, sıkıntıları aşarız.” dedi.
“SIKINTIYI AŞACAK OLAN AK PARTİ HÜKÜMETİDİR”
Bayramlaşma programının son konuşmasını Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu yaptı. Eroğlu şunları söyledi: “Kurban Bayramımız mübarek olsun. COVİD-19 pandemisi sonrası bayramlarda buluşabilmenin, kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim hepimize iki cihan saadeti lütfeylesin. Milletvekillerimizin bahsettikleri gibi hükümet olarak ek bir bütçe yaptık. Fakir, memur, çiftçi, işçi, esnaf, emekli kısaca herkese dünyada ki zor ekonomik şartlarda en azından bir nebze katkısı olsun istedik. Bir trilyon 80 milyon TL’Lik bir ek bütçe yapıldı ki gerçekten Türkiye’de ilk defa yapıldı. Sadece bizde değil dünya da bir ekonomik sıkıntı vardır. Bazı yerlerde marketlerde mal bulamıyorlar. Allah’a şükür Türkiye’de öyle bir şey yok. Sıkıntıyı el birliğiyle aşmamız gerekir. Ben şunu söyleyeyim; Bu ekonomik sıkıntıyı aşacak olan AK Parti hükümetidir. Bazıları konuşuyor, Afyon’a ne yapmadık ki? Afyon, Afyon olalı böyle bir yatırım görmedi. En büyük yatırımları Afyonkarahisar AK Parti hükümetleriyle ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın el atmasıyla gördü. Tarihte ilk defa bilindiği üzere 2014 yılında IMF’ye rest çektik. Allah’a çok şükür IMF borcumuz yok. IMF’ye ihtiyacımız yok biz bize yeteriz. Esasen ekonomik sıkıntıları aşacağız. Türkiye’nin bahtı açıktır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi