Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiftlik cinayetinde tutuklama

Çiftlik cinayetinde tutuklama

Ataköy’de, çalıştığı çiftlik evine gelerek, kendisini darbetmeye kalkışan akrabasını tüfekle 4 el ateş ederek öldüren kadın ile çiftliğin sahibi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ataköy Mahallesi Ataköy Küme Evleri’ndeki bir çiftlik evinde meydana geldi. M.A., (33) uzaktan akrabası olan N.A. (31) adlı kadının çoban olarak çalıştığı çiftliğe geldi. M.A., iddiaya göre N.A.’dan kendisine hayvan vermesini istedi. M.A., isteğini yerine getirmeyen N.A.’yı darbetmeye kalkıştı. Bu sırada çobanlık yaparken taşıdığı tüfeği alan N.A., akrabasına 4 el ateş açtı.
Sırtına saçmalar isabet eden M.A. yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla AFSÜ Hastanesi’ne kaldırılan M.A., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan N.A. polis tarafından aynı mahallenin Çoban Kuyu mevkisinde olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalanıp, gözaltına alındı. Olayın görgü tanığı olan çiftlik sahibi A.T. de gözaltına alındı. N.A. ilk ifadesinde eşi ile M.A. arasında daha önce kız alıp verme meselesi yüzünden anlaşmazlık olduğunu söyledi. N.A. çiftliğe gelen M.A.’nın kendisinden hayvan istediğini, buna karşı çıkması üzerine darbetmeye kalkışınca heybesinde bulunan tüfekle ateş açtığını itiraf ettiği öğrenildi.
Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan N.A. ve A.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi