Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA teşkilatları mavi yeleklerle sahada

DEVA teşkilatları mavi yeleklerle sahada

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, “Kazanan Afyon olsun. Oylar DEVA olsun” adı altında sahalarda olduklarını
bildirdi. Daylık, il merkezi ve ilçelerde mavi renkli yelekler giyerek ev ziyaretleri yapacaklarını ifade etti

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, teşkilat üyeleri olarak “mavi yeleklerle” ev ziyaretleri ve saha çalışmalarına başladıklarını açıkladı.
“SEÇİMLERE HAZIRLANAN İLK SİYASİ PARTİYİZ”
Kadir Daylık konu hakkında şunları ifade etti: “Bizler DEVA teşkilatları olarak ‘Kazanan Afyon olsun. Oylar DEVA olsun.’ adı altında sahalardayız. İl ve ilçelerde mavi yeleklerle evlerdeyiz sokaklardayız. Türkiye tarihinde bir ilkin altına imza atıyoruz. DEVA Partisi olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk siyasi parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda dün gece Eşrefpaşa mahallesinin halkımızla buluştuk. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın başarılarını, seçimlerden sonra ki planlarımızı, programlarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Bizler mavi yeleklerimizle Afyonkarahisar’da sıkılmadık el bırakmayacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. DEVA Partisi ile birlikte seçimleri, 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’nin kazanacağına inanıyoruz. Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. Yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. Sınır güvenliğimizin sağlanması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz.” dedi.
“KAZANAN TÜRKİYE VE AFYON OLSUN”
Daylık sözlerini şöyle tamamladı: “EYT sorununun çözülmesi, Yaşlı Bakım Sigortası’nın hayata geçmesi için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. Engelli aylıklarının yükseltilmesi, engelli vatandaşlarımıza kamuda ayrılan kontenjanların doldurulması ve mesleki eğitim verilmesi için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. Çiftçinin borcunun en az 2 yıl faizsiz ertelenmesi, gübre ve yem parasının yarısının devlet tarafından karşılanması, çiftçiye ucuz elektrik verilmesi ve tüm sulama yatırımlarının tamamlanması için ‘Oylar DEVA olsun.’ diyoruz. Kazanan Türkiye olsun, Kazanan Afyonkarahisar olsun.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi