Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efe: Sağlık alanında bir vekiliniz olmasın mı?

İYİ Parti Sadıklı Teşkilatında

İYİ Parti Sadıklı Teşkilatında vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili A. Adayı
Eczacı Okşan Ulusoy Efe, sağlık alanında tüm sorunlara yönelik çözümleri hazırladıklarını söyledi.
Efe, “Artık yeter, sağlık alanından bir vekilimiz olmasın mı bizim?” dedi

 

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti iktidarında sağlıkla ilgili hiçbir sorunun kalmayacağını açıkladı. Efe, kurucusu olduğu İYİ Parti Sadıklı Teşkilatını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
“MHP’NİN DOĞRULARI BİR SÜRE SONRA BANA DOĞRU GELMEDİ”
Siyasete ilk olarak MHP’de başladığını ve 5 yıl partiye hizmet ettiğini dile getiren Okşan Ulusoy Efe, “Benim bir başkanlığını yürüttüğüm bir dernek çalışmam vardı. Dernek Başkanı olarak açılım sürecinde akillerin karşısına çıkma gereği duydum. Naif görüntüm yanıltmasın benimde Meral Akşener gibi bir ülkücü damarım var. Orada biraz fazla konuştum galiba ki bana militan dediler. Sen propaganda yapıyorsun dediler. Ben dayanamadım devam ettim. Tabi korkuyorum arkamda bir sürü koruma var. Onları koruyorlar. Ama ben vatanımı koruyorum. Vatanımı seviyorum. Ardından MHP’den bir teklifle geldiler ‘Senin gibi kadınlara ihtiyacımız var.’ MHP’ye beş yıl hizmet ettim. Ancak, belli bir zaman sonra onların doğruları bana doğru gelmemeye başladı. Meral Akşener ne zaman yola çıkarsa onun arkasından, yanından yürümeye ant içerim dedim ve bir gün yola çıktım. İYİ Parti Kurucu Başkanımız Erdal Gümüş bir gün eczaneme geldi ve bana zorla Merkez İlçe Başkanlığını kurma görevi verdi. Bu zor görevi benim yapmak zorunda olduğumu belirtti. Verilen görevi eşimin ve evlatlarımın deteğiyle yaptım. Baskın bir seçimle 2018 yılı seçimlerine geldik. Dediler ki ‘Biz bir kadın hareketiyiz aday olacaksın.’ Teşkilatımıza kulak vererek, 2018 yılında 3. sıradan 20. Dönem Milletvekili adayı oldum. Sahada olmaya devam ediyoruz. Şuan bunu özellikle siz kadınlarımıza söylemek istiyorum. Ben 81 kişiden biriyim. İl Sağlık Kuruluna bağlı genel merkezde çalışıyorum. Bizim şuan sağlık olarak tüm projelerimiz, sorunlara yönelik çözümlerimiz hazır durumda. Bunları sahada insanlarımıza rahatlıkla anlatabilirsiniz. Allah bize nasip ederse İYİ Parti iktidarında, Sağlık Bakanlığı’nı aldığımızda biz takır takır işleyeceğiz onları ve sağlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmayacak.” dedi.
“İYİ PARTİ TÜRK’ÜN KURTULUŞ İRADESİDİR”
Efe sözlerine şöyle devam etti: “Bana hep soruyorlar neden İYİ Parti?’ diye. İYİ Parti kula kulluk etmeyenlerin partisidir. İYİ Parti kula minnet eylemeyenlerin partisidir. İYİ Parti Türk’ün kurtuluş iradesidir. İYİ Parti sadece icazetini milletinden alanların partisidir. Bu yüzden laf yiyoruz ama yemeye de devam edeceğiz. Bizim tek amacımız ülkemizi bu düştüğü dar durumdan kurtarmak. İYİ Parti’yi iktidara taşıyarak, Meral Akşener’i Başbakan yaparak. Allahın izniyle ilk yapacağımız şey güçlendirilmiş parlamenter sistemi tekrardan ülkemize getirmek olacak. Bu ülke kolay kurulmadı. Biz İYİ’ler yoksullarla değil, yoksullukla mücadele edeceğiz. Halktan duyduğumuz; ‘bize sosyal yardım yapıyorlar’ cümleler üzerine bir gün yüzlerine çarparak biz sosyal yardım değil, sosyal hak haline getireceğiz. Diyeceğiz. ‘Bizim ülkemizden defolsunlar gitsinler’ dedikleri çocuklarımızı, doktorlarımızı ülkemize tekrar geri getireceğiz. Ülkemizdeki tüm mültecileri ülkemizden evlerine geri göndereceğiz. Çünkü biz kendi ülkemizde azınlıkta kalmış durumdayız. Her şey bir tarafa çocuklarımızın geleceğiyle, hayalleriyle oynuyorlar. Allah nasip ederse, ben bir gün sizin sesiniz olabilirsem, İYİ olabilirsem ilk önce çocuklarımızın geleceği, çocuklarımızın umudu, siz kadınlarımızın da güvencesi olacağım. Erkeklerimizin de destekçisi olacağım. Kapıyı çaldığınızda pat diye girebileceğiniz bir vekil olacağım. Telefon açtığınızda ucunda mutlaka Okşan Ulusoy Efe size cevap verecek arkadaşlar. Artık yetmez mi? Sağlık alanından bir vekilimiz olmasın mı bizim? Afyonkarahisar’da telefon açtığınızda size cevap veren bir vekil olmasın mı Ankara’da?”
“BEN SİZLERİN AFYONKARAHİSAR’DA Kİ TOPUKLU EFESİYİM”
Sandıklı İlçe Teşkilatı dört kişi bir masanın etrafında kuruduklarını dile getiren Okşan Ulusoy Efe sözlerini şöyle tamanladı: “Cumhuriyeti bize veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum. Ülkemizin umudu olan bu partiyi İYİ Partiyi kurup, ülkemizi iyiliğe sevk eden Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Beni tekrardan yola çıkartan öncelikle siz değerli Sandıklılı hemşerilerime, ülkenin sana ihtiyacı var diyen tüm teşkilatlarımıza, aileme, tüm köylülerime teşekkür ediyorum. Rabbim beni sizlere mahcup etmesin. Sözlerime bir şiirle son vermek istiyorum. Bende sizlerin Afyonkarahisar’da ki topuklu Efesiyim. Allah bana güç verdikçe sağlık sıhhat verdikçe sizin her daim yanınızda olmaya, bu uğurda koşmaya koşturmaya ant içiyorum. Hedefimize az kaldı. Başaracağız.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti