Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emir Murat Özdilek Lisesi önemli bir hizmet veriyor”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli misafirleri, öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleriyle sohbet etti. Taytak, “Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin uygulamalı eğitim görmesi ve otellerimize ara eleman yetiştirmesi noktasında önemli bir hizmet vermektedir” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Taytak, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Mehmet Taytak, geçtiğimiz günlerde vefat eden MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Yıdırım’ın babası için okunan mevlide katıldı. Taytak’a İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.
TAYTAK ÇEŞİTLİ
ZİYARETLERDE BULUNDU
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında ilk olarak geçtiğimiz günlerde MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Yıdırım’ın vefat eden babası için okunan mevlide katıldı. Emir Murat Özdilek Uygulama Oteli çalışanları ve Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret eden Taytak, Okul Müdürü Sami Solmaz ve öğretmenler tarafından karşılandı. Taytak, uygulama otelini gezdi. Okul Müdürü Sami Solmaz otel hakkında bilgiler verdi. Otele şehir dışında gelen misafirlerle de sohbet eden Taytak, Afyonkarahisar’ın güzelliklerini anlattı.
200 BİN TL’LİK EK ÖDENEK KATKISI İÇİN TAYTAK’A TEŞEKKÜR EDİLDİ
Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir süre sohbet eden Taytak, teknik öğretmenlik yaptığını öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Öğrencilerle de bir araya gelen Taytak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü ve öğretmenler, bakanlıktan okulun ihtiyaçlarının karşılanması için 200 bin TL’lik ek ödenek çıkmasını sağlayan Mehmet Taytak’a teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Sami Solmaz, “Vekilimizin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Okulumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Okulumuzda 33 öğretmen ve 460 öğrenci var. 460 öğrencinin yaklaşık 300’e yakını diğer illerden gelerek eğitim almaktadır.” dedi.
EMİR MURAT TEKNİK
ANADOLU LİSESİ ARA
ELEMAN YETİŞTİRİYOR
Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Afyonkarahisar için öneminden bahseden Taytak şunları kaydetti: “Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerimizin hem eğitim hemde hayata hazırlanış noktasında önemli bir eğitim veriliyor. Öğrencilerimizin burada uygulamalı eğitim görmesi ve otellerimize ara eleman yetiştirmesi noktasında önemli bir hizmet vermektedir. Öncelikle özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okul müdürümüzü ve yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti