Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu, dezenfektan üretimini yerinde inceledi

Eroğlu, dezenfektan üretimini yerinde inceledi

Gazi Endüstri Meslek Lisesi’nin Kimya Bölümünde üretimi yapılan dezenfektan ve temizlik maddelerini yerinde inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu yetkililerden detaylı bilgi aldı

 

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu dün öğleden sonra Gazi Endüstri Meslek Lisesi idarecilerini, okul öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ederek okulun kimya laboratuvarında incelemelerde bulundu. Eroğlu’na okul ziyaretinde; AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever iş insanı Mustafa Gül, Okul Müdürü Mehmet İvecen eşlik etti.
“ATSO’NUN YILDIZI PARLAK”
Gazi Endüstri Meslek Lisesi’nde okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle karşılanan Milletvekili Veysel Eroğlu’na öğrenciler tarafından çiçek verildi. Üretimin önemine değinen yerli ve milli olmanın zorunluluğuna dikkat çeken Eroğlu, okulda çok sayıda öğrenciye burs veren iş insanı Mustafa Gül’e ve yönetim kurulu üyesi olduğu ATSO’ya eğitime olan katkıları nedeniyle teşekkür etti. ATSO’nun tüm Ticaret ve Sanayi Odaları içerisinde parlayan bir yıldız olduğunu söyleyen Eroğlu, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tüm Ticaret ve Sanayi Odaları arasında parlayan bir yıldızdır. Hatta bilindiği üzere Odamız ödüle de layık görüldü. Odamız Yeşil Sertifika almaya hak kazandı. Bu sertifikayı alabilmek hiçte kolay değildir. Başta Oda Başkanı Hüsnü Serteser, Mustafa Gül ve tüm yönetim kurulu üyelerini gönülden tebrik ediyorum. Tabii ATSO Meclis Başkanımız Dr. Sıtkı Merdivenci’yi de tebrik ediyorum.” dedi.
“KAMU BİNALARINDA GÜÇLENDİRMEYE KARŞIYIM”
Okul ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a kamu binalarında güçlendirmeye karşı olduğunu söyleyen Milletvekili Veysel Eroğlu’na Okul Müdürü Mehmet İvecen tarafından brifing verildi.
“ŞUANKİ CİROMUZ BİR MİLYON 500 BİN LİRA”
İvecen, Türkiye genelinde Kimya Teknoloji sıralamasında belirlenen 30 okuldan bir tanesinin Gazi Endüstri Meslek Lisesi olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Mart ayı itibariyle dezenfektan üretimine başladık. O günden bugüne kadar üretimimiz devam etmektedir. Daha önce ki yıllarda Kimya Teknoloji alanımızda deterjan üretimimiz vardı. Çevre illerimizin de ihtiyaçlarını bu manada karşıladık. Bu çerçevede Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarına 178 bin TL tutarında dezenfektan ihtiyacını karşıladık. Kırıkkale’ye bin 600 TL, Muğla’ya 22 bin TL, Uşak’a 74 bin TL, İstanbul’a bin TL’lik küçük bir sipariş, Kütahya’ya 14 bin TL olmak üzere toplamda 290 bin TL tutarında çevre illerimize malzeme verdik. İlimizde de döner sermayemiz 2018 yılındaki rakamımız 11 bin 500 TL idi. 2019 yılındaki ciromuz 788 bin TL’idi. Şu andaki ciromuz 1 milyon 500 bin TL.” diye konuştu. Eroğlu ve beraberindekilerin ziyareti kimya bölümünde yapılan incelemeler, üretilen dezenfektan ve temizlik maddelerinin incelenmesiyle sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi