Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafımız şehrimizin en kıymetli yatırımcısıdır”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumartesi pazarında beraberindeki heyetle birlikte esnafla vatandaşı dinledi. Uluçay, “Esnafımız şehrimizin en kıymetli yatırımcısıdır” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşları dinlediler. Sahadaki ziyaretlerine devam eden AK Parti heyeti bu kez de Cumartesi pazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
“HİZMETLERİMİZİ TALEPLERE GÖRE YAPACAĞIZ”
Cumartesi pazarı esnafı ve vatandaşlarla kurdukları diyalogları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında pazarcı esnafımız ile bir araya geldik. Şehrimizin durumunu, hükümetimizin destek ve çalışmaları ve belediyelerimizin yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, taleplerini dinledik. Esnafımız şehrimizin en kıymetli yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz.” dedi.
“ORTAK AKIL ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ”
Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, her zaman ortak aklı kullanarak hareket ettiklerini söyledi. Eroğlu, “Daha modern bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu kapsamda esnaflarımızı dinliyor, onların talep ve önerilerini not ediyoruz. Böylelikle ilimiz hep birlikte katkı sunuyoruz. AK Parti hükümetleri olarak hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz.” diye konuştu.
“PAZAR ESNAFIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz şunları kaydetti: “Bizler pazar esnafımıza büyük önem veriyoruz. İl Başkanımızın dediği gibi onlar şehrimizin yatırımcılarıdır. Üzerimize düşen bir şey var mı, istekleri nedir diye sıkça ziyaret ediyoruz. Biz sadece seçim dönemi çalışan bir siyasi parti değiliz. Bu yüzden her gelişimizde esnaflarımız bizi bağrına basıyor.” >> Burak AYDIN’ın Haberi