Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fedakar: Muhtarlarımızın sigortası AK Parti’dir

AK Parti Milletvekili Aday

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Rasime Fedakâr, mesai mefhumu gözetmeksizin seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Muhtarlarla bir araya gelen Fedakâr, “Muhtarlarımızın sigortası AK Parti’dir. Muhtarlarımızda demokrasimizin sigortasıdır” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Rasime Fedakâr, mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

“BİRLİKTE YÜREYECEK UZUN BİR YOLUMUZ VAR”

Rasime Fedakâr, kökleri Osmanlı’ya dayanan muhtarlık kurumunun son 20 yılda ‘Muhtar bile olamaz.’ denilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, özlük hakları,  muhtarlık binaları, temsil durumu ile hak ettikleri itibarlarının iade edildiğini söyledi. Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Fedakâr şöyle konuştu: “2015’ten beri Cumhurbaşkanlığı konutu ve külliyen muhtarlarımıza açılan kapıdır. Mahalle gezilerimiz ve muhtarlarımıza yaptığımız ziyaretlerle adeta ilimizin bir fizibilite çalışmasını çıkardık. İhtiyaçları not alıp, hizmetleri yerinde görmektende memnun kaldık. Birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz var. Tüm muhtarlarımıza şehrimizin emaneti ile hareket ettikleri için müteşekkirim. Bir araya geldiğimiz muhtarlarımıza hizmetlerden, çalışmalarımızdan, muhtarlarımızla mahalleleri için yapılmasını istedikleri projelerden, Reisimizin iç ve dış güçlere karşı vakur duruşundan, Türkiye’mizin siyasi renklerine, SGK prim günlerinin fazla olanla az olanın emeklilik durumlarına ve pek çok konuya dair görüş alışverişinde bulunduk. Kutlu İslam davasının yolunda tüm gayretlerimizle gönüllere girmeye devam ediyoruz.”