Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Görevim ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğim”

“Görevim ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğim”

AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Ferda Ertürk seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir mesaj yayınladı. Ertürk mesajında şunları söyledi:

“Aziz Afyonkarahisar’lı hemşehrilerim,

14 Mayıs Genel Seçimlerini milletimize yakışır bir şekilde suhuletle ve sükunetle tamamladık hamdolsun. Bu seçimlerde Afyonkarahisar halkımız Cumhurbaşkanımızı %64 gibi yüksek bir oy oranıyla desteklemiş, Milletvekili seçimlerinde de partimize 3 milletvekili ile TBMM’de temsil görevini vermiştir. Meclis’te mutlak çoğunluk da yine Cumhur İttifakı’ndadır. Seçimin kazananı girdiği her seçimde olduğu gibi bu seçimde de yine Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’dır. Seçimin kaybedeni de yine girdiği her seçimde olduğu gibi Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’dır.

Her ne kadar bu seçimlerde şahsıma ilimizi milletvekili olarak temsil etmek nasip olmamışsa da milletimizin takdiri başımızın üzerindedir. Görevimiz ne olursa olsun milletimize ve ilimize hizmet için çalışmaya devam edeceğiz.
Seçim süreci boyunca teşkilatımızın tüm yükünü omuzlayıp bizlere yol gösteren çalışkan,azimli ve bir o kadar da samimi il başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ‘a, il yönetiminden, merkez ilçemize, gençlik kollarımızdan tüm ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımıza,belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimize, il genel meclisi başkanımız ve meclis üyelerimize, özellikle de arkamda sapasağlam duran, gece gündüz çalışan, vefakar Ak Kadınlarımıza ve bizleri oylarıyla destekleyen tüm hemşirelerimize şükranlarımı sunarım .
Dün olduğu gibi bugün de ve bundan sonrası için de Ak Davamızın bir neferi olmaya devam edeceğiz.
Türkiye Yüzyılı’nda
Doğru Adamla Doğru Zamanda Yola Devam inşaallah.
Teşekkürler Afyonkarahisar…
Teşekkürler Türkiye…”

>>Şeyda Yeşilçay’ın Haberi