Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasta ve hasta yakınlarına eğitim verildi

Hasta ve hasta yakınlarına eğitim verildi

AFSÜ’de palyatif bakım hastaları ve hasta yakınlarına “Enteral Beslenme Eğitimi” verildi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç, Yaşlı ve Engelsiz Topluluğu tarafından Palyatif hasta ve hasta yakınlarına yönelik “Enteral Beslenme Eğitimi” ve “Moral Etkinliği” düzenlendi.
AFSÜ Ömer-Zilif Halaç Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Hastane Konukevi’nde gerçekleşen etkinlikte “Enteral Beslenme” konusunda palyatif bakım hastaları ve hasta yakınlarını bilinçlendirmek amacıyla AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) Diyetisyeni Pembe Çoşkun tarafından sunum yapıldı. Sunumun ardından SUAM Nutrisyon Hemşiresi Adile Uçar uygulamalı bir şekilde Enteral Beslenmeyi anlattı.
Bilgilendirici anlatımların sonrasında hasta ve hasta yakınlarına psiko-sosyal destek verilmesi amacıyla “Moral Etkinliği” düzenlendi. Genç, Yaşlı ve Engelsiz Topluluğu danışması Dr. Öğr. Üyesi Ayten Küçük’ün rehberliğinde gerçekleşen etkinlik kapsamında AFSÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Veli Akbaş müzik dinletisi gerçekleştirirken, Genç Yaşlı ve Engelsiz Topluluğu öğrencilerimiz hazırladıkları Tiyatro Gösterisi ile hasta ve hasta yakınlarına moral verdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi