Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırsever çiftin yaptırdığı ASM hizmete açıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Hayırseverler Zilfi-Ali Kuş çifti tarafından Emirdağ İlçesi’ne kazandıralan Emirdağ 4 No’lu Zilfi-Ali Kuş Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

 

Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte hayırseverler Zilfi-Ali Kuş çifti tarafından ilçeye kazandırılan Emirdağ 4 No’lu Zilfi-Ali Kuş Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.
Merkezin açılışına Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, hayırseverler Ali, Zilfi Kuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“BU YATIRIMLAR İNSANLIĞA HİZMETTİR”
Açılış töreninde konuşan Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Emirdağlı hayırseverlerimiz Ali Amca ile Zilfi Teyzemi gönülden tebrik ediyorum. Hayırlı bir hizmete vesile oldular. Tüm hayırseverlerimizi kutluyorum. Bu yatırımlar insanlığa hizmettir. Bu tür tesisler öldükten sonra da amel defterine hayır yazan hizmetlerdir. Bu da en büyük mutluluktur aslında. Cenab-ı Allah uzun ömürler versin. İki cihan saadeti versin. Sağlık alanında ülkemiz çok çok iyi durumda. Birçok ülkeye gittim. Gerçekten en muhteşem sağlık hizmeti Türkiye’de bulunuyor. Bu açıdan bir yatırıma da ilçemizde vesile olan hayırseverlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.
“HAYIRSEVERLERCE EN FAZLA
YATIRIM EMİRDAĞ’A YAPILIYOR”
Daha sonra söz alan Vali Mustafa Tutulmaz Emirdağlı vatandaşların ilçeyi unutmadıklarını söyleyerek, “Çok güzel bir merkezi faaliyete geçiriyoruz. Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Emirdağ ününü il dışına taşımış önemli ilçelerimizden birisidir. Bundan 50 yıl önce değerli hemşehrilerimiz rızık kazanmak üzere Avrupa’ya gittiler. Bir taraftan rızıklarını kazandılar, bir taraftan da ülkemizi ve ilçemizi unutmadılar. Sadece Avrupa’ya gidenler değil İstanbul’a gidenlerde unutmadı. Emirdağlı hemşehrilerimiz memleketlerini unutmadıklarını değişik vesilelerle gösteriyorlar. Şuanda ilimizde hayırseverlerimizce en fazla yatırım yapılan ilçe Emirdağ’dır. Bundan dolayı ben Emirdağlı kardeşlerimi kutluyorum. Her 2-3 ayda bir Emirdağlı hemşerilerimizin yatırımlarının ya protokolünü imzalıyoruz ya da görüşmesini yapıyoruz. Bundan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Devletimiz güçlü bu yatırımları elbette yapar. Ancak böyle güzel yatırımlarla hayırseverlerimizi yanımızda görmek bizleri ayrıca memnun ediyor. Bu tür yatırımlar kamu çalışanları olarak bizleri motive ediyor. Çalışma azmimiz artıyor ve hizmet olarak vatandaşlara yansıyor.” dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Ardından Vali Tutulmaz, Milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Tutulmaz incelemeleri sonrasında hayırsever Zilfi-Ali Kuş çiftine plaket takdim ederek, bir kez daha teşekkür etti.
ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
Vali Mustafa Tutulmaz Emirdağ Belediyesi Yaz Spor Oyunlarına katılan 350 öğrenci için düzenlenen sertifika törenine de katılarak, öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Vali Tutulmaz öğrencilere çok çalışmalarını, sosyal aktivitelere fırsat buldukları her anda katılmalarını istedi. Öğrencileri tebrik eden Vali Tutulmaz, eğitim hayatlarında başarılar diledi.
MİNİBÜSÜ TEST ETTİ
Vali Mustafa Tutulmaz Emirdağ Belediyesi tarafından şehir merkezinde kullanılmak üzere alınan minibüsleri de test etti. Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte ilk seferini yapan minibüse binen Vali Tutulmaz Gömü Kasabasına gitti. Vali Tutulmaz burada geçtiğimiz günlerde vefat eden Gömü Belediyesi çalışanı Fuat Ateşli için düzenlenen Mevlid programına katılarak, Ateşli ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti