Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her vatandaş Millet İttifakı’na oy verecekleri ikna etmeli”

“Her vatandaş Millet İttifakı’na oy verecekleri ikna etmeli”

AK Parti mahalle mitinglerinin sonuncusu Uydukent’te Yeşilyurt Mahallesi pazaryerinde yapıldı. Mitingde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Her vatandaşımız en az iki kişi olmak şartıyla Millet İttifakı’na oy verecek vatandaşlarımızı ikna etmesini istirham ediyorum” dedi

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve 28. Dönem AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayları mahalle buluşmalarının sonucunusunu Yeşilyurt Mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirdi.

“AK PARTİ GÖNÜLDEN İNANANLARIN PARTİSİDİR”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, “Yeşilyurt Mahallesi sakinlerimizile başka bir rekora imza atıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bu soğuk havaya rağmen bugünkü yağmurlu havaya rağmen gösterilen teveccüh gerçekten bizleri çok onurlandırıyor. Çok teşekkür ediyorum. Bir önceki mitinglerimizde de vurguladığımız gibi AK Parti’yi gönülden inananların partisi. İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, inanmışlarla yola çıkılır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm siyasi hayatındaki başarısının bir sırrı da bana göre bu. Çünkü inanın insanlar sayesinde 21 yıldır iktidarını koruyor, güçlü lider, güçlü desteğiyle, milletin desteğiyle her türlü sıkıntı ve problemlerin üstesinden gelip memleketi için elinden gelen gayreti göstermekten de geri durmuyor. Bu 21 yıllık geçmişten sonra da yine Allah’ın izniyle sizin destekleriniz sayesinde en güçlü desteği bu dönem alacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

“ALLAH 14 MAYIS ZAFERİNİ KUTLAMAYI NASİP ETSİN”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Allah’tan 14 Mayıs seçimlerinden sonra 14 Mayıs ve Türkiye Yüzyılı Bayramını kutlayabilmeyi diledi. Uluçay, “Ali Özkaya Vekilimiz bahsetmişti. Gerçekten çok önemli bir seçimden ve çok önemli bir geçiş noktasından geçiyoruz ve 14 Mayıs’ta artık ülkemizde ya Türkiye yüzyılı vizyonu devam edecek, ya da tüm yapılan yatırımları yıkacaklar. Yani ya yıkım hükümeti gelecek ya Türkiye yüzyıl hükümeti. Ben vatandaşlarımıza diyorum ki; Sizler 14 Mayıs’a kadar on günden az zamanımız var. 14 Mayıs’a kadar kapı, kapı dolaşarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yolu arkadaşı olan milletvekillerimize kapı kapı dolaşarak oy isteyecek misiniz? Buranın inşallah her vatandaşımız en az iki kişi olmak şartıyla Millet İttifakı’na oy verecek vatandaşlarımızı ikna etmesini ve 10 gün içerisinde de inşallah kapı, kapı dolaşmasını sizlerden istirham ediyorum.” diye konuştu.

“EKSİKLERİ VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİK”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2019 yılında göreve geldiğinde üç mahalleye eski rakamla 60 trilyonluk yağmur suyu hattı yaptıklarını belirtti. Zeybek, “Helali hoş olsun. 58 mahallemiz var. 58 mahallemizi karış, karış dolandık. Her Cuma bir mahallemizde, mahalle muhtarımız, birim müdürlerimizle birlikte Cumayı kıldıktan sonra mahallelerimizi gezdik. Eksikler nedir? Talepler nedir. Onları mahallinde dinleyip, mahallinde çözüme kavuşturmaya çalıştık. Ha eksiklerimiz olmuş mudur? Mutlaka vardır. Nihayetinde bizde insanız.” şeklinde konuştu.

“FAKİRLERİMİZİ TOKİ’NİN SAĞLAM KONUTLARIYLA BULUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Afyon’un doğu bölgelerine yüz yataklı hastane yapacağımızı söylemiştik. İnşallah bin 250 konut şu anda yapılıyor. Bunu 3 bin konuta çıkartacağız ve fakirlerimiz, gariplerimiz ev sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerimiz de Afyonkarahisar’da ev sahibi yapacağız. TOKİ’nin sağlam konutlarıyla buluşturacağız. Ve burada bu aziz şehirde huzur içinde, mutluluk içinde, refah içinde hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Şimdi yiğit hemşehrilerim, Afyonkarahisarlılar Türkiye’nin ve dünyanın bütün mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’a, en güçlü şekilde desteğe var mıyız? Allah’ın izniyle varız. Var olduğumuzu nasıl gösterdik? Tüm seçimlerde en yüksek oyu vererek gösterdik. Yan yana terörü sevenlerle, vatanı sevenler yan yana gelmez. Bizim yeni sloganımız ne? Diyoruz ki yak ampulü, yık Kandili ve Kandil’in destekçilerini. Kandil’in yoldaşlarını sandığın dibine kadar göm. İnşallah bunu yapacak Afyonkarahisarlı. Nasıl ki 14 Mayıs 1953 tarihinde yüzde 55 oranda rahmetli Adnan Menderes’e oy vererek 8 milletvekilini Afyon’dan Ankara’ya gönderdiği gibi bir kez daha yapacak. Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği verecektir.”

“BU SEÇİM FARKLI ÇÜNKÜ BU SEÇİMDE VATAN ORTADA”

AK Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan, 3 yıl öncesine kadar Yeşilyurt Mahallesi sakini olduğunu belirterek şunları söyledi: “Yaklaşık bir kilometre ötede oturuyordum. Bu parktan, bu pazar yerinden çok alışveriş yaptım. Burada bir mitinge katılmak benim için güzel bir duygu oldu. Şimdi tabii seçimden bahsedeceğiz. İnsanlarımız soğuk havaya rağmen AK Parti sevdasıyla buradasınız. Millet sevdasıyla, vatan sevdasıyla buradasınız. Bunun farkındayız. Bunun için de çok teşekkür ederim. Bu seçim çok farklı bir seçim olacak değerli dostlar. 2018 seçiminden daha farklı bir seçim olacak. Daha önceki seçimlerden daha farklıdır. Çünkü bu seçimde vatan ortadadır. Bunun hepiniz farkındasınız. İletişim çağındayız sonuçta. Bu seçim, seçim vaatlerinin konuşulduğu bir seçim değil. AK Parti şunları yaptı. Bunları yaptı. Ya da şu vaatleri var. Şunları yapacak diye konuşmayacağız. Konuşmuyoruz. Konuşmamaya çalışıyoruz. Çünkü konuşmaya kalkarsak bizim konuşacak çok şeyimiz var. Yaptıklarımızla yapacaklarımızla 21 yıllık iktidarımızla yoksa bu vatandaşlar bu Türkiye tüm Türkiye’deki bütün vatandaşlar 21 yıl AK Parti’yi iktidarda tutmazlardı. İllaki bir kaybı olurdu. AK Parti çalışanın partisi, çalışmanın partisi, başarının partisi, millet sevdasıyla dolu bir parti.”

“SİYASETÇİ DEMEYE UTANDIKLARIM ALGI OPERASYONU YAPTILAR”

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, muhalefetin Afyonkarahisar’da bir algı operasyonu yapmaya çalıştığını kaydetti. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Aslında belki genel siyasetten bahsedecektim ama maalesef bugün biliyorsunuz bir algı operasyonu yapmaya çalıştılar. Ne yaptılar üç tane büyük temel atma yaptık. Önce üniversitede modern manda hizmeti hastane hizmetini yapmak için bir yer temeli attık. Sonra teleferiğin temelini attık. Sonra Afray’ın temelini attık. Bugün bazı kendini bilmez kendini kirli siyasete adamış, kirli iftiralara adamış kişiler algı operasyonu yapmaya kalktılar. Kendine siyasetçi demekten utanıyorum. Çünkü siyasetçi dürüst olmalı. Doğru olmalı dediğinin arkasında, sözünün arkasında olmalı. Biz bugüne kadar bunun için Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldık. Sözümüzün arkasında durduk. Verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ne dediysek onu yaptık. Başkaları gibi başkaları gibi kalkıp da bağırıp çağırıp Afyon’un adını çıkarmadık. Bakın değerli hemşehrilerim, biz dün ne yaptık? Afray’ın temel atma töreninde temsili bir tören yaptık. Aslında biz bu temel atmayı iki ay önce yapacaktık. İki ay önce Sayın Ulaştırma Bakanımızla anlaştık. Dedi ki Şubat başında yapalım, bir gün ayarlayalım. Gelelim topluca temelini atalım. Biz bu Afray’ı Belediye Başkanımız 2019 da söz verdiğinden sonra başta başkanım olmak üzere vekillerimiz, bakanımız gerekli bütün teşkilatımız, il başkanımız birebir kovalaya kovalaya son hale getirdik. Dedik ki Sayın Bakanım, temeli de atalım artık, vakit yaklaşıyor. Tamam, Şubat başında atalım dedi. Ama 6 Şubat’ta yüreğimiz yandı. Ciğerimiz yandı. Dünyada emsali görülmemiş bir deprem meydana geldi. 11 il 14 milyon nüfus etkilendi.”

“UYDUKENT KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ”

AK Parti Milletvekili adayı Ferda Ertürk, Yeşilyurt Mahallesinde düzenlenen mitingde şu ifadelere yer verdi: “Benden önceki tüm konuşmalarımızı konuşmacılarımızın bahsetmiş olduğu gibi 14 Mayıs seçimine Türkiye’nin seçimine sayılı günlerimiz kaldı. Geri sayım başladı. Bizler bu seçimde çok önemli bir kararın eşiğindeyiz. Bundan sonrasında Türkiye yüz yılına emin adımlarla ilerleyecek ülkemizde iktidarı ve istikrarı koruyacak bir lidere ihtiyacımızın olduğu bir dönemde böyle bir önemli bir seçimde sizlere sormak istiyorum. Ama ben buradaki coşkulu kalabalıktan görüyorum ki aslında Uydukent çoktan kararını vermiş. Önümüzdeki 14 Mayıs seçimlerinde milletinin arkasında dimdik duran ve milletine hizmetiyle hizmetle bir ömrünü geçiren o yaparsa söz verirse mutlaka yapar dedirten adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğiz.”