Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet-İş’in ilk genel kurulu yapıldı

Hizmet –İş Sendikası Afyonkarahisar

Hizmet –İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın birinci olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün sabah yapıldı. Seçime başkan adayı tek liste olarak katılan Kemal Erkuş ve ekibi katıldı.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet –İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın birinci olağan seçimli genel kurul toplantısı Budan Termal Otel’de bugün yapıldı. GEnel kurul toplantısına; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur ile Başkan Yardımcısı Nadi Ceylan, Yüntaş A.Ş Genel Müdürü Arif Birsen ve sendika üyeleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra genel kurul divanı Hizmet-iş Genel Başkan Yardımcısı Celal Özdemir’in Başkanlığı’nda; Kütahya İl Başkanı Sebahattin Özdemiş, Konya 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Kececi, Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Konya 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Bacaklı’dan oluştu. Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven, göreve seçilecek adaylara başarılar diledi. Yurdunuseven, “Hizmet-İş Sendikası’nın Afyonkarahisar Şubesinin bugünlere gelmesi hepimiz için onur kaynağı olmuştur. Genel kurlu toplantısı sonrası yapılacak seçim sonrası göreve seçilecek arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra Hak-İş’le daha güzel işlere imza atacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek, genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi. Zeybek, “Sendika şubesinin genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ben üye arkadaşlara da şubemizde görev yapan arkadaşlarımıza da hayırlı çalışmalar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Hizmet –İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkan adayı Kemal Erkuş, katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür etti. Genel kurul toplantısında yapılan konuşmalardan sonra divan görevini seçim kuruluna devretti. Seçim sandığı bugün akşam saat 17.00’de açılacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi