Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İkinci turda Kılıçdaroğlu için var gücümüzle çalışacağız”

Saadet Partisi Genel Başkan

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonrası Kadın Kolları ile bir araya gelerek seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Aydın, yapılan seçim değerlendirme toplantısında şunları söyledi;
“Öncelikle seçim sonuçlarının başta Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte bizlere oylarıyla, dualarıyla, emekleriyle destek veren ve oy vermese bile bizlere gönlünde yer açan tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Afyonkarahisar’da seçim süreci boyunca büyük bir azim ve gayretle bizlerle birlikte çalışan başta Afyonkarahisar İl Başkanımıza, özellikle Kadın Kollarımıza, Milletvekili Adaylarımıza, Karargah Başkanımıza, Gençlik Kollarımıza, İlçe Başkanlarımıza, MİLKO Kuruluşlarımıza, Tüm Teşkilat Mensuplarımıza ve Millet İttifakı paydaşlarına teşekkür ediyorum. Birlikte uyum içerisinde çalıştığımız ve şehrimizi temsilen tekrar Milletvekili seçilen Burcu Köksal Hanımefendi’ye de ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, başarılar diliyorum.

Seçimler daha tam bitmedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayısta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Saadet Partisi camiası olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Hep birlikte çalışacak ve baharı mutlaka getireceğiz.

Allah yardımcımız olsun, bizleri mahcup etmesin, gayretimizi, sabrımızı ve çalışma şevkimizi artırsın! Yapmış olduğumuz bu seçimler ve bundan sonra yapacağımız çalışmalar Afyonkarahisarımıza ve ülkemize hayırlar getirsin.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti