Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbullu hasta Afyon’da Fuar Hastanesi’nde şifa buldu

Afynokarahisar Özel Fuar Hastanesi

Afynokarahisar Özel Fuar Hastanesi Uzman Dr. Yaşar Arslan, isminin açıklanmasını istemeyen İstanbul’dan gelen
18 yaşındaki skolyoz rahatsızlığı bulunan genç hastasını şikayetlerini sona erdiren başarılı bir tedavi ile taburcu etti

 

Uzman Dr. Yaşar Arslan, İstanbul’dan bel ve kalça ağrısı şikâyeti ile gelen hastasının Özel Fuar Hastanesine başvurduğunu dile getirdi.
Dr. Yaşar Arslan şunları kaydetti: “Skolyoz şikâyetleri için acil ameliyat denilen hastamızın göğüs kafesi ve sırtında skolyoza bağlı şişlik mevcuttu ve buna bağlı olarak nefes problemi de yaşamaktaydı. Burada yapılan ağrı tedavisinden sonra ilk seansta skolyoza bağlı oluşan göğüs şişliği indi, nefes problemi düzeldi ve şikâyetlerinden kurtuldu.” Sağlığına kavuşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden genç hasta şunları söyledi: “Rahatsızlığımdan kaynaklanan nefes alma sıkıntım vardı. İğne tedavisi sonuç verdi ve nefes problemim geçti. Yaşar hocam için İstanbul’dan geldim, iyi ki de gelmişim. Uyguladığı tedavi sonrası kendimi çok iyi hissediyorum. Yaşar hocama ve hastane personellerine çok teşekkür ederim. Çok iyi ilgilendiler. Ameliyat olmadan problemlerimden kısa sürede kurtulduğum için çok mutluyum.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti