Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimi başladı

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe’nin mevcut Başkanı Orhan Karagöz’ün aday olmadığı başkanlık seçiminde İzzet Köken ile Selahattin Mühsürler listeleriyle yarışıyor.
İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün Garden Kale Otel’de yapılıyor. Genel kurul toplantısına; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz, Merkez İlçe eski Başkanı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, İGM Merkez İYİ Parti üyesi Alper Yağcı, Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Dr. Münir Pehlivanoğlu, Av. Hakan Şeref Olgun, Av. Öncül Kazancı çok sayıda partili ve delegeler katıldı.
Genel kurul toplantısının açış konuşmasını İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz yaptı. Av. Hakan Şeref Olgun’un konuşmasının ardından Merkez İlçe Başkan adayları İzzet Köken ve Selahattin Mühsürler katılımcılara hitap etti. Muhammet Mısırlıoğlu’nun konuşmasının ardından İYİ Partiye üye olan kişilere rozetleri takıldı. Başkan adaylarından Selahattin Mühsürler seçime kırmızı renkli liste ile katılırken rakibi İzzet Köken ise seçime beyaz renkli liste ile katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi