Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İzometrik İlüstrasyon Sergisi” açıldı

“İzometrik İlüstrasyon Sergisi” açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) üniversite olarak kuruluşunun 30. yıldönümü kapsamında, Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğr. Gör. Mehmet Akif Ağtaş tarafından hazırlanan “Afyon Kocatepe Üniversitesi İzometrik İlüstrasyon Sergisi”, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde açıldı

 

Sergi açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Törende sergi hakkında bilgi veren Öğr. Gör. Ağtaş, “Aslında minyatür yapmak üzere yola çıktık. Üniversitemizin 30. yılı kapsamında önce tüm kampüsümüzü, daha sonra da yüksekokullarımızı ve meslek yüksekokullarını projeye dâhil etmeyi düşündük. Çalışmalar bu süreçte izometrik illüstrasyona dönüştü. Biraz daha boyut katsın, hareket gelsin istedik. Şu an fakültelerimizin büyük çoğunluğu ile rektörlük binamızı tamamladık. Bir sonraki sergide 6-7 çalışma daha projeye eklenecek” dedi.
13 adet çalışmanın yer aldığı sergi, 2 Aralık tarihine kadar GSF giriş katında, Seramik Bölümü sergi alanında ziyaret edilebilecek. Yıl sonuna kadar farklı akademik birimlerde açılacak olan sergi; 5-9 Aralık tarihlerinde Fen-Edebiyat Fakültesinde, 12-16 Aralık tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 19-23 Aralık tarihlerinde Mühendislik Fakültesinde, 26-30 Aralık tarihleri arasında da Afyon MYO’da öğrencileri ve personelle buluşmaya devam edecek.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi