Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakoz: Montaj video itirafı gerçekleri ortaya çıkardı

CHP Aydın Milletvekili Evrim

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, montaj video itirafının gerçekleri ortaya çıkardığını ve terörle ilgili iddiaların böylece boşa çıktığını kaydederek,“Bizim terörle anılmamız abestir” dedi

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz Gün FM’de Seçime Doğru programında Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu. Karakoz herkesi mutlaka sandığa gidip, oyunu kullanmaya davet etti.

Seçimi kazanacaklarına inandığını söyleyen Karakoz, “Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kılıçdaroğlu kazanacak. Montaj video itirafı gerçekleri ortaya çıkardı. Bizimle ilgili iddialar böylece boşa çıkmış oldu. Yine katılmayan seçmenler konusunda iyi çalıştık. Onların da sandığa gitmeleri çok önemli. İyi çalıştık ve sonuç güzel olacak.” diye konuştu.

“GENÇLERİN EN ÖNEMLİ MESELESİ İŞSİZLİK”

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklamasının önemli olduğunu söyleyen Karakoz, “Ben Ata İttifakı’nın aldığı oyların Kılıçdaroğlu’na yöneleceğini düşünüyorum. Ata İttifakına oy veren genç bir seçmen kitlesi var. Gençlerin en önemli meselesi işsizlik ve yabancılar meselesi. Bizim her iki mesele için de çözümlerimiz var. Ben büyük farkla seçimi kazanacağımızı düşünüyorum.” dedi.

“TERÖRLE ANILMAMIZ ABESTİR”

Ekonomik sıkıntıların toplumu zorladığına işaret eden CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Bu sorunlara çözüm bulamayan iktidar beka meselesini öne çıkardı. Bu ülkenin bekası sadece iktidar partisini ilgilendirmiyor. Bizleri de ilgilendiriyor. Sahte videolarla, hamasi nutuklarla sağda, solda bu konuyu anlattılar. Ama biz alanda bu konuların doğrusunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Karşılık bulacağına inanıyorum. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün partisiyiz. Onun yolundan gidiyoruz. Bizim terörle anılmamız abestir.” diye değerlendirmede bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZ GERÇEKLERİ GÖRÜYOR”

Kadınların iş hayatında gördükleri eşitsiz muameleyi değiştireceklerini kaydeden Karakoz, “Köylerimizde çiftçilik ve hayvancılık yapan kadınlarımız sigortalanacak. Hiçbir geliri olmayan kadınlarımıza maaş verilecek. Biz seçim süreci boyunca bir siyasi partiyle değil devletle yarıştık. Devletin tüm imkanlarını kullandılar. Biz ilk turda vaatlerimizi anlattık. İkinci tur için ise iktidarın iddiaları çürüten bir çalışma yürüttük. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da zaten iddiaların montaj videolarla hazırlandığını itiraf etti. Vatandaşlarımız gerçekleri görüyor.” şeklinde konuştu.

“KÖYLERİMİZDE GENÇ NÜFUS KALMADI”

Çiftçinin üretim safhasında destekleneceğini söyleyen Karakoz, “Mazotta, yemde, tohumda ve gübrede desteklemeler olacak. İktidara geldiğimizde köyde tarım ve hayvancılık yapan gençlerimizin sigorta primlerini devlet ödeyecek. Eskiden kendi kendimize yeten bir ülkeydik. Şimdi bu durum bitirildi. Köylerimizde genç nüfus kalmadı. Bu konuda devletin destekleme yapması önemli. Biz köylülerimizin sorunlarını biliyoruz, çözeceğiz.” dedi.

“BİRLİKTE GELECEĞİ İNŞA EDELİM”

“Adalet için Kılıçdaroğlu’na oy verin” diyen Karakoz, “Özgürlük ve eşitlik için oy verin. Bize oy verene de vermeyene de farklı muamele yapılmayacak. Herkes hak ettiği ücreti, hizmeti, sağlığı alacak. İnsanlar yarına dair hayal kuramaz oldular. Gelecek planı yapamaz olduk. Birlikte geleceği inşa edelim.” dedi. >> Hakan ARSEVEN’in Haberi