Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kiraz ihracatında çözüm arıyoruz, en kısa sürede sonuç alacağız”

“Kiraz ihracatında çözüm arıyoruz,  en kısa sürede sonuç alacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, kiraz ihracatında son dönemlerde ihracatçı firmalarından kaynaklı olarak fiyatların düştüğünü belirterek, “Ticaret Bakanımız ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız’a konuyu ilettim. Değişik ülkelere ihracat yapılması ile ilgili çözümler arıyoruz” dedi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven hafta sonu bir dizi ziyarette bulundular.
FOTO SAFARİYE KATILDILAR
Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce dü-zenlenen foto safari programına katılan Milletvekilleri öncelikle Sultandağı Ker-vansarayında ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Milletvekili Av. Ali Özkaya düzenlenen foto safarinin, restorasyon sonrasında Sultandağı’na kazandırılan Kervansaray’ın tanıtımı açısından bir fırsat olduğunu söyledi. Sonrasında kiraz bahçelerinde fotoğrafçılarla bir araya gelen Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven, farklı bölgelerden Afyonkarahisar’a gelen fotoğraf tutkunları ile sohbet etti. Kiraz bahçeleri hakkında Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar’dan bilgi alan Milletvekilleri proje geliştirilmesi halinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yardım alınması için gereken desteğin verileceğini söylediler.
“BELEDİYE’Yİ TESLİM ALDIĞIMIZDA ÇALIŞAN BİR ARACI DAHİ KALMAMIŞTI”
Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven Sultandağı İlçe merkezinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Genç ve ilçe yöneticileriyle birlikte Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Özkaya, “Sultandağı Belediyesi’ni teslim aldığımızda çalışan düzgün bir aracı dahi kalmamıştı. Elhamdülillah bugün belediyemize araçlar kazandırılmış bunları koyabilmek için 10 kapasiteli büyük araç garajı dahi yapılmıştır. Su sorununu çözmek için 500 tonluk su deposu yapılmış yıllardır sorun haline gelen alt yapı için ihale aşaması sonuç bölümüne gelmiştir. AK Parti’nin belediye seçimlerini genç başkan, başarılı başkan Mehmet Aldırmaz ile kazanması sonucunda da hizmetler gözle görünür olmuştur.” dedi.
“KİRAZ İHRACATINDA ÇÖZÜM GELİŞTİRİYORUZ”
Sultandağı Kırca Köyü halini ziyaret ederek kiraz ihracatında yaşanan sorunlara açıklık getiren Milletvekili Ali Özkaya, “Sultandağı ve Çay ilçelerimizde kiraz üreticilerimiz çok büyük ve dünyanın en güzel kirazlarını üretiyorlar ancak son dönemlerde ihracat firmalarından kaynaklı olarak fiyatlar düşüyor. Bende bununla ilgili olarak Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin beyle görüşerek konuyu kendilerine ilettim. Değişik ülkelere ihracat yapılması ile ilgili çözümler arıyoruz. İnşaAllah en kısa sürede sonuç alacağız. Hemşerileri-mize hayırlı bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.
TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİLER
Sonrasında AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ile AK Parti İlçe Başkanlığı görevine gelen Av. Kadir Çetin ve yeni yönetimine başarılar dilemek için AK Parti Çay İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Özkaya, “Çay ilçemizde önceki başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çay’da bayrak yarışını devralan Başkan Kadir bey ve yönetimine de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
ÇAY İLÇESİNE YAPILACAK
YATIRIMLARI GÖRÜŞTÜLER
Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özkaya, “Yoğun çalışmalar sonucu Çay’da büyük bir oy farkıyla belediyeyi kazanan Başkanımız geride bıraktığımız süreçte başarılı bir yönetim sergilemiştir. Bizlerde önümüzdeki süreçte kendisine gereken her türlü desteği vereceğiz. Bugün Çay’da yapılması planlanan gençlik ofisi, millet kıraathanesi ve millet bahçesi için tespit edilen yerlerde incelemelerde bulunduk. İnşaAllah buraları daha güzel şekillerde halkımızın hizmetine kazandıracağız.” dedi.