Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Hiçbir ailenin geliri, asgari ücretin altında olmayacak

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarında her evde huzur, her evde bereket olacağını söyleyerek, “AKP’nin kötü yönetimi sonucu ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle insanlar evine ekmek götüremez hale geldiler. İktidarımızda hiçbir ailenin geliri, asgari ücretin altında olmayacak” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Milletvekili Adayı Fatih Aydın, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve partililerle birlikte Sinanpaşa İlçesi ile ilçeye bağlı Güney, Küçükhüyük, Taşoluk, Kılıçarslan, Tınaztepe beldeleri ve Nuh Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlardan 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi. 

ZİRAAT BANKASINI ÇİFTÇİNİN BANKASI YAPACAĞIZ

Esnaf ve vatandaşlara “Millet İttifakı” iktidarında yapılacakları anlatan Milletvekili Burcu Köksal, “Kullanılan gübre ve tohum maliyetinin yüzde 50’sini geri vereceğiz. Tarımda indirimli elektrik tarifesi uygulayacağız. ÖTV’siz mazot vereceğiz. Tarımda çalışan kadın ve 30 yaş altındaki gençlere sosyal güvenlik prim desteği sağlayacağız. Tarım Bağ-Kur primleri hasat sonrası ve faizsiz ödenecek. Banka ve Tarım Kredi Kooperatiflerinden kullanılan kredilerin faizini silip, borçları yeniden yapılandıracağız. Et ve Süt Kurumu, ÇAYKUR, Süt Üreticileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği gibi tarımsal kooperatif ve birlikleri etkin hale getireceğiz. Taban fiyatlarını çiftçinin kârını garanti edecek şekilde belirleyeceğiz. Çiftçinin, tarım makinaları ve canlı hayvanlarının haczedilmesini engelleyeceğiz. Çiftçi bütçeden hak ettiği tarımsal desteği alacak. Her köye veteriner, ziraat mühendisi, ziraat teknisyeni atayacağız. Ziraat Bankası’nı çiftçinin bankası yapacağız.” şeklinde konuştu.

ÇALIŞANLAR ÜZERİNDEKİ VERGİ VE SİGORTA PRİM YÜKÜNÜ İNDİRECEĞİZ

Beraberindeki heyetle birlikte tekstil fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden Köksal, “Halkın iktidarında çalışanlar üzerindeki vergi ve sigorta prim yükünü indireceğiz. Kamu çalışanları arasında ücret ve maaş adaletini sağlayacağız. Kaçak yabancı işçilikle tavizsiz ve etkin mücadele edeceğiz. Çalışma hayatında kadınlara yönelik negatif ayrımcılık içeren her türlü uygulamaya engel olacağız. Çocuk işçi çalıştırılmasını engelleyeceğiz. İşçi alacaklarında zorunlu arabuluculuk mekanizmasını işçiler lehine düzenleyeceğiz. İş güvenliği ve işçi sağlığı birinci önceliğimiz olacak. Meslek hastalığı hastanelerinin sayısını artıracağız. Sendikalaşmayı ve toplu iş sözleşmesi yapılmasını destekleyecek, sendikalı işyerleri için destek modelleri geliştireceğiz. Kamu atamalarında mülakatı kaldıracağız. Kamu çalışanlarının çalışma koşulları ve özlük haklarını iyileştireceğiz. 100 bin öğretmen, 100 bin sağlık çalışanı, 100 bin güvenlik personeli atayacağız.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti