Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kriket’te gençler Afyon’da yarışıyor

Okul Sporları Kriket Gençler

Okul Sporları Kriket Gençler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki yan sahalarda devam ediyor

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kriket müsabakalarının Afyonkarahisar’da büyük bir heyecanla devam ettiğini ifade ederek, “Kriket müsabakaları spor şehri Afyon’da tüm hızıyla devam ediyor. Karşılaşmalara bin sporcu katılım sağlıyor. Allah’ın izniyle Kriket Türkiye Şampiyonası ve buna benzer müsabakalar ilimizin spor turizminin gelişmesini de sağlıyor. Sporcularımıza ve antrenörlere başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.
Kriket Gençler Türkiye Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da gerçekleştiriliyor olması, şehrin spor turizmi potansiyelini de arttırıyor. Şampiyona, Afyonkarahisar’ın spor altyapısının geliştirilmesine katkıda bulunurken, şehri ziyaret eden sporcular ve aileleri için unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Kriket tutkunları ve sporseverler, Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası maçlarını heyecanla izliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti