Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahalleli çocuklar turnuvada buluşacak

Afyonkarahisar’da mahalle ligi projesi

Afyonkarahisar’da mahalle ligi projesi 14-17 yaş aralığındaki kız ve erkek gençlerin başvurusu ile başlayacak. Ataköy ve Karşıyaka mahallelerinde yaşayan gençlerin sporla tanışabilmesi için düzenlenen projede basketbol, voleybol ve badminton branşları yer alacak

 

Karşıyaka ve Ataköy mahallelerinde yaşayan gençlerin spor faaliyetlerine teşvik edilmesi, spor konusunda potansiyeli yüksek olan gençlerin tespit edilmesi ve kaybolmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü yeniden canlandırmak için Mahalle Ligi Projesi geliştirildi.
BİRİNCİ TAKIMLAR MECLİS’TE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK
“Arkadaşını Bul Takımını Kur” sloganı ile hayata geçirilecek olan Mahalle Ligi Projesi ile her birey kendi takımını oluşturarak Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki spor salonlarında düzenleyecek müsabakalara katılacak. Basketbol, voleybol ve badminton branşlarında şampiyon olan takımlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan Mahalle Ligi Türkiye Şampiyonluğu karşılaşmalarına çıkacak.
İL MÜDÜRÜ KASAPOĞLU MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Afyonkarahisar’da hayata geçirilecek olan Mahalle Ligi Projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Karşıyaka ve Ataköy Mahalle muhtarları ile görüştü. Proje kapsamında detaylı bilgileri aktaran Kasapoğlu, muhtarlar ile yeni proje hakkında istişarelerde bulunarak mahalle ligi projesiyle gençlerin spora teşvik edileceğini vurguladı. Kasapoğlu, “Allah’ın izni ile Bakanlığımız tarafından bir güzel proje daha hayata geçiriliyor. ‘Mahalle Ligi’ projesi kapsamında Ataköy ve Kanlıca mahallesindeki gençlerimizi basketbol, badminton ve voleybol branşlarıyla buluşturacağız. Böylelikle gençler arasında iletişim, empati, güven ve sosyalleşme bilinci de arttırılacak. Bunların yanı sıra proje kapsamında kaybolmaya yüz tutmuş mahalle kültürü de yeniden canlanacak. Ben bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
BAŞVURULARI MAHALLE MUHTARLARI ALACAK
Ataköy, Karşıyaka, Osmangazi ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan gençler proje kapsamında Mahalle Ligi’ne muhtarlıklar üzerinden başvuru yapabilecek. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti