Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de aday tanıtımları devam ediyor

MHP Afyonkarahisar 28 Dönem

MHP Afyonkarahisar 28 Dönem Milletvekili aday adayı Av. İsmail Aydoğuş ve Av. Mehmet Emre Demiral partide düzenlenen toplantıda kendilerini tanıtarak neden milletvekili aday adayı olduklarını anlattılar.

“DOĞMA BÜYÜME AFYONLUYUM”

Av. İsmail Aydoğuş, “İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını, bu Ramazan ayının, devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen depremler nedeniyle, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabri cemiller diliyorum. Bu depremde yaralanan vatandaşlarımıza da Rabbimden acil şifalar temenni ederim. Bugün burada olmamıza sebep olan, Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, tüm ülkücü şehitlerimiz ile vatan, bayrak ve ezan uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi, saygı, minnet ve şükranla yâd ediyorum. 1980 yılında Afyonkarahisar, merkezde dünyaya geldim. Evli ve 1 erkek, 2 kız olmak üzere 3 çocuk babasıyım. Eşim, ev hanımıdır. Annem ev hanımı, babam Şeker Fabrikasından işçi emeklisidir. Biz ailecek, il merkezine bağlı Halımoru köyündeniz. Eşimin anne tarafı, il merkezine bağlı Sülümenli beldesindendir. Baba tarafı il merkezine bağlı Büyükkalecik beldesindendir. Doğumumdan bu yana, Ataköy semtinde Esentepe Mahallesinde yer alan Şeker Evlerinde oturdum. Yakın bir zamanda çocukların okul durumu nedeniyle ikamet adresimi değiştirmek zorunda kaldım. Doğma ve büyüme Afyonlu ve halen de Afyonkarahisar’da yaşamaktayım.” dedi.

“KARİYERİME ZABIT KATİBİ OLARAK BAŞLADIM”

Av. İsmail Aydoğuş, 2001 yılında Pamukkale Üniversitesi Tekstil Bölümünden, 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden, 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden ve son olarak da 2014 yılında da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olduğunu belirtti. Aydoğuş, “2001 yılında Dokuz Eylül İngilizce Tekstil Mühendisliği Bölümüne kaydımı yaptırmama rağmen, memurluk nedeniyle okula devam edemedim. Sonuç olarak, iki tane iki yıllık ve iki tane dört yıllık olmak üzere dört ayrı üniversiteden mezun oldum. Mesleki kariyer olarak ise, 1999 yılında yapılan Devlet Memurluğu Sınavı Puanıma göre, 2001 yılında, Denizli Bölge İdare Mahkemesi’nde Zabıt Kâtibi olarak göreve başladım, 2006 yılında memleketim olan Afyonkarahisar’da bulunan, Afyonkarahisar İdare Mahkemesine kendi isteğim ile nakledildim. Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 2015 yılında Avukatlık Stajımı yapabilmek için 14 yıllık memurluk görevinden istifa ederek ayrıldım Memurluk hayatım süresi içerisinde birçok takdir, teşekkür ve Uyap başta olmak üzere, birçok Hizmet İçi Eğitim Sertifikalarım bulunmaktadır. 2015 yılında Avukatlık Stajımı, Afyonkarahisar Barosunda başlattım. 2016 yılında Avukatlık Ruhsatımı alarak, halen kendi adıma Aydoğuş Hukuk büromda avukat olarak çalışmaya devam etmekteyim. Avukatlık mesleğimle bağlantılı olarak, uzlaştırmacı olarak da görev yapmaktayım. Ayrıca mesleki olarak, Konkordato, Basin Hukuku, Aile Hukuku, İş Hukuku vesair birçok eğitim sertifikası da bulunmaktadır. Aynı zamanda Noterlik Belgemde vardır.” diye konuştu.

“MHP ÇATISI ALTINDA TECRÜBE EDİNDİM”

MHP çatısında 2017 yılından bu zamana kadar, Milletvekilleri Mehmet Parsak ve Mehmet Taytak, İl Başkanı olarak da Mehmet Karagöz ve Mehmet Kocacan ile çalışma imkam bulduğunu söyledi. Aydoğuş sözlerini şöyle tamamladı: “ Birçok ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, belde, köy, mahalle temsilcileri ve il yönetim kurulu üyeleri ile çalışma imkânım oldu. Aynı zamanda eskiden görev yapan il başkanları, milletvekilleri ve teşkilatta görev almış birçok ülküdaşın tecrübelerinden de faydalanma imkânı sağladım. İlk olarak şunu belirtmek isterim, Bu zamana kadar partimize ve Afyonkarahisar’ımıza hizmet eden tüm herkesten Allah razı olsun. Verdikleri emeklerden dolayı, görevde olan olmayan herkese ayrı teşekkür ediyorum. Bahsettiğim bu dönem zarfında, yaşamış olduğum olaylardan ciddi bir tecrübe kazandım. Eğer, Laderimiz Devlet Bahçeli uygun görür, listede yer verir, milletimiz de bizi milletvekili olarak Meclis’e gönderirse, Ben, Liderimiz Devlet Bahçelinin ve parti teşkilatımızın emrinde olmanın, her daim halkla iç içe olmanın, ilimize hizmet edebilmenin sözünü veriyorum. Yani teşkilatına bağlı, halkın içinde yer alan ve Afyonkarahisar’da ikamet etmeye devam eden bir milletvekili olabilmek için aday oldum. Vatanımı, milletini seven biri olarak, rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ‘Lider, Doktrin, Teşkilat’ anlayışı ve Bilge Liderimiz Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, bu kutlu davaya hizmet etmek için, 28. Dönem Milletvekilliği’ne Afyonkarahisar’dan aday adayıyım. Bu mübarek günde buraya kadar gelip, beni dinleme zahmetine katlanan siz değerli ülküdaşlarıma, kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyor, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimin; ilk olarak devletimize, milletimize, ilimize, partimize ve son olarak bizlere hayırlar getirmesini Yüce Rabbim den niyaz ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

“Taşın altına gövdemi koymaktan geri durmuyorum”

MHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Emre Demiral, ülkücü bir genç olarak elini ve gövdesini taşın altına koymaktan geri durmadığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Mehmet Emre Demiral, partide düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında teşkilat üyeleri ve partililere hitap etti.

“SİYASETE 2019 YILINDA ADIM ATTIM”

Av. Mehmet Emre Demiral, ülkücü bir babanın ve cefakâr bir ananın oğlu olarak 1992 yılında dünyaya geldiğini söyledi. İlk ve ortaokul eğitimimi Emirdağ ilçesinde tamamladığını belirten Göral, “Lise eğitimime Ankara’da devam ettim. Ardından 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimime başladım. 2014 yılında ise lisans eğitimimi tamamlayarak avukatlık stajına başladım. Stajın ardından 2016 yılında İstanbul’da serbest avukatlık mesleğine başladım. 2019 yılına kadar İstanbul’da avukatlık mesleğime devam ettim. 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde MHP’den Emirdağ Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adaylığı ile siyaset dünyasına adım attım. 2021 yıldında ise evlenip dünya evine girdim. 3 yıldan beri Emirdağ’da Serbest Avukatlık yapmaktayım. Yaklaşık 1 yıldır ise Emirdağ Ülkü Ocakları Başkan Vekili olarak görev yapmaktayım.” dedi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET KIYAMETE KADAR VAR OLACAK”

Neden milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Göral, “Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiği şu hakikat hiç değişmedi. ‘Kendini aşmış, fikri hür, vizyon ve karar sahibi bir Ülkücü Gençliğe olan ihtiyaç her zamankinden daha fazla olacaktır.’ İşte bu kararlılıkla ülkücü bir genç olarak elimi, hatta gövdemi taşın altına koymaktan geri durmuyorum. Sebebi ise Türkiye şu an bir doğum sancısı çekmektedir. Adeta şairin dediği gibi ‘Köpükten gövdesine kurşundan bir yük binmiş olan memleket; yokuşu sökmek için çırpınmakta, yırtınmaktadır. Bu sancı ise Kızıl Elmadır.’ Bir yanda kutlu bir doğumun duasında ve gayretinde olanlar, diğer yanda doğacak olanın cellâtlığına soyunmuş karabasanlar var.  Bir yanda MHP bitti diyenler diğer yanda akın akın büyüyen ve güçlenen bir tşkilat var. Dikkat ediniz, bu MHP bitti diyenler hakikatte bir tespit yapmıyor, bilakis temennilerini beyan ediyorlar. Ancak ne itin duası kabul olacak ne de gökten kemik yağacak. Varlığını, milletin varlığına rapteyleyen Milliyetçi Hareket, kıyamete dek var olacaktır. Çünkü Aziz Türk Milleti, tarih denen girdap içerisinde nasıl her daim yolunu bulup aktı ise, yine Hakk’ın vadettiği günler doğacak, ‘Güçlü ve Büyük Türkiye’ hayalimiz hakikat olacaktır. Mecliste Güçlü MHP Aziz Milletimizin teveccühu ve iradesiyle tecelli edecektir.” diye konuştu.

“İLKELİ VE ETKİN SİYASETTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

“Büyüyen ve güçlenen büyük Türkiye’nin inşaasında memleketim Afyonkarahisar’ın da bu süreçte en fazla ve etkin hizmet ve pay alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız.” diyen Demiral, “Hiçbir ayrım yapmadan bayrak, vatan ve millet ortak paydasında buluşarak Afyonkarahisarımızın 18 ilçesi, 107 beldesi ve 392 köyünde adım atılmadık yer bırakmayacağız. İlkeli ve etkin siyasetten vazgeçmeyeceğiz. Kadim şehrimize sadakatle hizmet edecek; Hakk’tan, hukuktan ve adaletten taviz vermeyeceğiz. Afyonkarahisarımızın sorunlarını genç bir bakışla tespit edecek, kıymetli hemşerilerimiz ile istişare edecek ve hep birlikte en etkin, en hızlı çözüm yolları üreteceğiz. Milletimizin derdiyle dertlenecek, sevincine ortak olacağız. Memleketimize yatırım ve istihdam alanları yaratacak, Helal kazanıp Hakk’ça bölüşeceğiz. Huzur ve refah içinde yaşamak için gecemizi gündüzümüze katacağız.” şeklinde konuştu.

“RABBİM YOLUMUZU BAHTIMIZI AÇIK EYLESİN”

“Bugün Avrupanin neredeyse her ülkesinde, her noktasında; siyasette, ticarette, sosyal hayatta başarılı olmuş, bizleri gururlandıran onbinlerce gurbetçi hemşerilerimizin yüzü ve sesi olacağız.” diyen Demiral sözlerini şöyle tamamladı: “Medeni cesaret gösteren, sorumluluk üstlenen, tarafını işaret eden Hakk’tan, halktan ve hakikatten yana duruş sergileyen, partimize güç katan tüm Milletvekili aday adaylarımıza. Hak yok vazife vardır düsturuyla sefere ve zafere Bismillah diyen tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin. Son olarak, Ülkücü yaşayıp Ülkücü ölmenin onuruna talip inancımızla, Başbuğum ömrünüzü adadığınız milliyetçi Türkiye, şaheseriniz ülkücü gençliğin tavizsiz omuzlarında ilelebet yükselecektir.”