Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Başkanlar Lider Bahçeli’nin Başkanlığında istişarede bulundu: “MHP yerel yönetimlerde marka parti”

MHP’li Başkanlar Lider Bahçeli’nin Başkanlığında istişarede bulundu: “MHP yerel yönetimlerde marka parti”

MHP’nin Belediye Başkanları İstişare Toplantısında konuşan MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, MHP’nin yerel yönetimlerde marka olduğunu kaydetti

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlık ettiği Belediye Başkanları İstişare Toplantısına Afyonkarahisar’daki MHP’li Belediye Başkanları da katıldı. Belediye Başkanlarının ateşlerinin ölçülerek salona alındığı toplantı sosyal mesafe kurallarına özen gösterilerek düzenlendi. Belediye Başkanları, sosyal mesafe kuralına uygun şekilde salondaki yerlerini aldı.
“İLKEMİZ ÜRETKEN BELEDİYECİLİK”
Belediye Başkanları İstişare Toplantısında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP’nin yerel yönetimlerde marka bir parti olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Planlanmış bir takvim çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz parti içi siyasi toplantı ve çalışmalara yeni bir halka eklenmiştir. Merkez Yönetim Kurulu, Milletvekilleri, İl Başkanları toplantılarımızı sırasıyla yaptıktan sonra, 31 Mart 2019 tarihinde seçilerek görev alan Belediye Başkanlarımızla bir araya gelinmiş, ülkemizin ve belediyelerimizin öncelikli gündem başlıkları değerlendirilmiştir. MHP yerel yönetimlerde markadır. Halka hizmeti Hakk’a hizmet gören partimiz ‘Üretken Belediyecilik’ ilkesiyle hem öne çıkmış, hem de dürüst, müşfik, çalışkan yönetim anlayışıyla serpilmiştir. Belediye yönetimleri demokratik süreçlerin en önemli etapları arasındadır. Vatandaşlarımızın yaşadıkları beldelerden büyükşehirlere kadar aradıkları, özledikleri, umutla bekledikleri ilk temas ve hizmet noktası belediyelerdir.” dedi.
“SANDIK MARİFETİYLE
SEÇİLMEK DEMOKRATİK
MÜKAFATTIR”
Türk Milleti’nin hakkını ve hukukunu uyanık bir şuurla muhafaza edeceğinin altını çizen Bahçeli, “Hiçbir belediye yönetimi milli iradenin takdir ve teveccühünü istismar ve inkâr yanlışına sapmaması gerekir. Sandık marifetiyle Belediye Başkanı seçilme erdem ve ehemmiyetinin bilinmesi zorunluluğuna dikkat çeken Bahçeli, “Belediye Başkanlığına sandık marifetiyle seçilmek kıymeti bilinmesi gereken demokratik bir mükâfattır. Bu konuda tereddüde mahal yoktur. Beş yıl süreyle üstlendikleri emanete dikkat, riayet ve sadakat gösteren Belediye Başkanları hürmetle yad edilirken, ihanet edenler adli ve idari tasarruflarla layık oldukları muameleyi kaçınılmaz şekilde görmektedir. Seçilmek hiç kimseye hukuken ayrıcalık sağlamayacaktır. Çünkü hukuk karşısında herkes bir ve eşittir. Belediye imkânlarını terör örgütü lehine seferber eden bölücülerin görevlerinden derhal uzaklaştırılmaları, emanetin ise tekrardan millete tevdii adalet ve ahlakın zorunlu bir gereğidir. Demokrasi hıyanete cevaz ve geçit vermeyecektir. Türk milleti hakkını ve hukukunu uyanık bir şuurla muhafaza edecektir.” diye konuştu.
“TAYTAK’TAN BAŞKANLARA ÖVGÜ”
İstişare Toplantısı akabinde MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Belediye Başkanlarını başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Taytak şöyle konuştu: “31 Mart yerel seçimlerden bugüne kadar kendi bölgenizde önemli hizmetlere imza attınız. Yerel seçimler öncesi vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışılıyorsunuz. Bende Ankara’dan sizin talep ve isteklerinizi şimdiye kadar yerine getirdim bundan sonra getirmeye çalışacağım. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyorsunuz. Sizleri bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı tekrar tebrik ediyorum.”
MHP İSTİŞARE TOPLANTISINA
AFYON’DAN GENİŞ KATILIM
Toplantıya Afyonkarahisar’dan Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Seydiler Belediye Başkanı H. Hüseyin Tokdemir ve Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek katıldı.

 

MHP, Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ahmetpaşa, Belediye Başkanı Eyup Yakan, Başmakçı, Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Beyyazı Belediye, Başkanı Asım Altıntaş, Çayırbağ Belediye, Başkanı Ali Çalışır, Değirmenayvalı Belediye, Başkanı Erol Barutcu, Döğer Belediye, Başkanı Mehmet Demirel, Fethibey Belediye, Başkanı Mustafa Özdemir, Işıklar Belediye, Başkanı Erol Özağıl, Karacaören Belediye, Başkanı Muhterem Algül, Kayıhan Belediye, Başkanı Ömer Şahin, Kılıçarslan Belediye, Başkanı Halil Çelebi, Kırka Belediye, Başkanı Bekir Uykan, Kızılören Belediye, Başkanı Ali Erol, Nuribey Belediye, Başkanı Abdullah Çakmak, Serban Belediye, Başkanı Vedat Köse, Seydiler Belediye, Başkanı H. Hüseyin Tokdemir ve Sülün Belediye, Başkanı Şükrü Bacak, MHP Yerel Yönetimler, Sorumlu Başkan, Yardımcı, Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu, Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, MHP, MYK, Üyesi, Afyonkarahisar, Milletvekili, Mehmet Taytak, İstişare, yerel yönetim, yerel, seçim, toplantı