Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletimiz 28  Mayıs’ta da bu muhalefeti siyasetin çöplüğüne gönderecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili AV. Ali Özkaya,  Afyonkarahisar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tarihi bir destek verdiğini vurgulayarak, “28 Mayıs’ta milletimiz ile yarım kalanı tamamlayacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili AV. Ali Özkaya, Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun programına bir günde 3 ilçe ve beldeleri sığdıran Özkaya, ziyaretlerinde ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

“AFYONKARAHİSAR 28 MAYIS’TA TARİHİ BİR OY İLE CUMHURBAŞKANIMIZI YENİDEN SEÇECEK”

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Özkaya, “Milletimiz kimlerin kimlerle birlikte yol yürüdüğünü görüyor.” diyerek, şöyle konuştu: “Sinan Oğan bey, tarihi bir tavır sergileyerek, bölücüler ile işbirliği yapıp seçim kazanma hayali olanları hüsrana uğrattı, hemen sosyal medyadaki troller Sinan beye ağır hakaretlerde bulunuyor.  Çünkü bunların fıtratında kendinden olmayanı hakir görüp, aşağılamak var. Milletimize koyun diyenlere, yine milletimiz en güzel cevabı sandıkta bugüne kadar verdiği gibi 28 Mayıs’ta da bu muhalefeti siyasetin çöplüğüne gönderecek. Meclis çoğunluğu, Cumhur İttifakında Milletimizin verdiği mesaj çok nettir, milletimiz Recep Tayyip Erdoğan ile hizmetlerle, İHA, SİHA, TOGG, Kızıl Elma, TCG Anadolu ve her alandaki yatırımlarla yol yürümeye devam edecek. İnşallah bizlerde eksiklerimiz varsa tamamlayacağız. Hem milletimize teşekkür ediyor, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için desteklerini talep ediyoruz. Afyonkarahisar 28 Mayıs’ta tarihi bir oy oranı ile bu kumpasçı, kasetçi ve linç kültürünün son temsilcileri olan kumar masasında oturanlar ve gizli ortaklarına güzel bir cevabı verecek.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti