Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Kasapoğlu Başkanlar ile görüştü

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu kurmayları ile Şuhut, Çay, Bolvadin ve Sultandağı Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile görüştü

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek ve Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki spor ve sportif alanlar görüşülürken ilçede sporun gelişmesi adına yapılacaklar ele alındı.
Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’yı da Erşen ile birlikte ziyaret eden Kasapoğlu, ilçede yapılan sporlar için Başkan Atlı’ya teşekkür etti. Yapılması planlanan sporlar ve ilçedeki tesisler için de Kasapoğlu ve Atlı karşılıklı istişarelerde bulundu.
Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile makamında görüşen Kasapolğu, Görüşmede, okul sporları ve yetenek taraması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u da ziyaret eden Kasapoğlu’na Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan ile ziyaret etti. Ziyarette Kasapoğlu, Bozkurt ile Okul Sporları ve Yetenek Taraması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında Kasapoğlu, Şuhut Yurdunda gençlerle sohbet etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti