Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mühsürler: Siyasette ben de varım

Mühsürler: Siyasette ben de varım

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler seçim sandığı açıldıktan sonra yaptığı açıklamada, Ticaret Borsası’nın şu anki mevcut yerini üniversite ile takas ettiklerini dile getirdi. Mühsürler, “ATSO’nun yanını alacağız. Allah nasip ederse bundan sonra siyasette ben de varım.” dedi.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, seçim sonrası yaptığı açıklamada siyasete yeşil ışık yaktı.
“BİZİ DESTEKLEYENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
ATSO seçimlerinde desteklediği Hüsnü Serteser’in ilk zaferi kazandığını belirten Mehmet Mühsürler şöyle konuştu: “Biz iki aydır mücadele ediyoruz. Önce Hüsnü Serteser Başkanım zaferini ilan etti. Allah bizlere bunu nasip etti. Bizi destekleyenlere çok teşekkür ediyorum. Bizi mahcup etmediler. Allah onları da mahcup etmesin. Biz ne yaptıksa Afyonkarahisar için yaptık. Eksi 1,5 milyon trilyon ile burayı devir aldık. Şu anda yarım milyonluk bir servete sahip olduk. Ticaret Borsası’nda şu anki mevcut yerini üniversite ile takas ediyoruz. ATSO’nun yanını alacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Lisanslı depo noktasında verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Tüm herkese teşekkür ediyorum. Başta meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.”
“ALLAH NASİP EDERSE SİYASETTE BEN DE VARIM”
ATSO seçimlerinde Hüsnü Serteser’le birlikte mücadele ettiklerini söyleyen Mühsürler şunları söyledi: “Hüsnü Serteser kardeşimle aynı davaya başladık devam ettireceğiz. Kendisi ATSO eski binasını yeşil bina yaptı. Gelirini haddinden fazla artırdı. Bu vesileyle kendisine teşekkür ediyorum.  Hüsnü kardeşim ve ben çok yerle mücadele ettik. Sesimizi bugüne kadar kestik. Bugünden sonra Allah nasip ederse bundan sonra siyasette bende varım. Bugüne kadar bir şey yoktu, bugünden sonra siyasette varım.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi.