Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya: 2023 seçimlerine hazırız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 2023 seçimlerine hazır olduklarını söyleyerek, “Halkımız Allah’ın izni ile
Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı yeniden seçerek, 6+1 masaya en güzel cevabı 20 yıldır olduğu gibi sandıkta verecek” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya Dinar ve Kızılören ilçelerinde çeşitli ziyaretler yaparak bir günde iki ilçede 16 program gerçekleştirdi.
“EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ
2023 SEÇİMLERİNE HAZIRIZ”
Dinar ve Kızılören’de köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinleyen Özkaya, sorunlara yerinde çözüm üretme anlayışını, “Az laf, çok iş.” olarak tanımladı. Özkaya, “Dinar ve Kızılören ilçelerimizde köy, köy gezerek vatandaşlarımız ile kucaklaşıyoruz. Güne parti binamızda vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek başladık, akabinde 12-13 köyde program gerçekleştirdik. Bunun yanında ilçe merkezlerinde ziyaretlerimiz oldu. Her an halkımızın arasındayız, Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinde hizmetlerimiz var. Bu hafta Dinar, Kızılören, Afyonkarahisar merkez, Bayat ilçelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Gezdikçe görüyoruz ki halkımızın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize ve bizlere olan teveccühü gün geçtikte artıyor. Eksiklerimiz elbette var, onları da gidermenin gayretini AK Parti olarak hep birlikte taşıyoruz. Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023 seçimlerine hazırız. Çiftçilerimizin bu sene tarihi bir kazanç elde etmesi bizleri çok memnun ediyor. AK Parti olarak, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve tüm kadrolarımız ile milletimizin emrindeyiz.” dedi.
“AK PARTİDE ESKİ DİYE
BİR KAVRAM YOKTUR”
Ali Özkaya, il merkezinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Özkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyelerini ziyaret ettikten sonra taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Asker eğlenceleri, pazar yeri ziyaretleri ve AK Parti’de geçmiş dönemlerde görev alan isimlerle buluşan Özkaya, “AK Parti’de eski diye bir kavram yoktur. Siyaset bir bayrak yarışı, dün görev alan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz bugünde aynı heyecan ile davamıza, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmanın gayretini taşıyor. Bizimde onları unutmamız asla söz konusu olamaz.” ifadelerini kullandı.
“ALLAH’IN İZNİYLE HALKIMIZ
CEVABI SANDIKTA VERECEK”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gaziler ve şehit aileleriyle biraraya gelen Özkaya şunları kaydetti: “Şehitlerimiz, gazilerimiz her zaman bizlerin önceliğidir. Onların her zaman emrindeyiz, şehitlerimizin yakınları bizlere en büyük emanettir. Allah aşkına herkes elini vicdanına koysun, bir yanda daha adaylarını açıklamayan, HDP’ye bakanlık verelim mi vermeyelim mi tartışmalarına nokta koyamayan bir masa var. Bu masanın etrafını donatanlar, diğer tarafta ise Birleşmiş Milletler binasının hemen karşısında Türkevi inşa eden ve burada onlarca devlet başkanını misafir eden Erdoğan var. Türkiye’yi daha ileriye, güzele kim götürür? Bunların amacı ülkemizi istikrarsızlığa boğmak dışında bir şey değildir. Halkımız herşeyi görüyor. Allah’ın izni ile Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı yeniden seçerek, bu 6+1 masaya en güzel cevabı 20 yıldır olduğu gibi sandıkta verecek. Tercihini, istikrar, güçlü ve büyük Türkiye’den yana kullanacaktır. Biz ziyaretlerimizde bunu çok iyi görüyoruz.”
Özkaya, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti