Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Partim için çok çalıştım, çalışmaya devam edeceğim”

“Partim için çok çalıştım, çalışmaya devam edeceğim”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Anıl Halis Akar, üyesi olduğu Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Aday adaylığını ilan ettikten sonra ummadığı bir karşılık gördüğünü,
hem parti içerisinden hem de parti dışından kendisine büyük teveccüh gösterildiğini belirten
Anıl Halis Akar, “Siyasette genç yüzlere ihtiyaç olduğunu bir kez daha anlamış oldum” dedi

 

11 yıldır İstanbul Kadıköy Belediyesi’nde yüksek mimar olarak görev yapan 35 yaşındaki Anıl Halis Akar, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde “Basın mensuplarının birçoğu ile diyaloğumuz ve tanışıklığımız olmasına rağmen bu ziyaret vesilesi ile kendimi ifade etmek isterim. Kadıköy Belediyesi’ndeki görevimin yanı sıra 2 dönemdir İstanbul Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktayım. Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 9 yıldır başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Afyon Gün FM’de yayınlar yaparak ailemin yayıncılık mesleğiyle olan bağımı sürdürüyorum. Siyasete çocuk yaşta başladım diyebilirim. Kendimi İstanbul’da yetiştirme imkanı buldum. Bu noktada bana her zaman destek olan babam İsmail Akar ve annem Fadime Akar’a şükranlarımı sunuyorum. En büyük gururum onların evladı olmaktır.” dedi.
Yaşının gençliğine rağmen siyasette epeyce emek sarf ettiğini anlatan Anıl Halis Akar, “2017 referandumunda partimin seçim çalışmaları kapsamında 57 ilde CHP’nin çalışmalarına katıldım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İstanbul’daki seçim kampanyasını yürüttüm. 2019’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasında yer aldım. İstanbul’un 39 ilçesinde İmamoğlu Başkan için çalışmalara katıldım. Bu çalışmalarımda parti büyüklerimin ilgisine mazhar oldum. Bu seçim dönemi geldiğinde de parti büyüklerim bana adaylık sürecimi başlatmam gerektiğini belirtince bunu emir telakki ettim ve müracaatımı yaptım. Annem ile babamın dahi adaylık kararımdan sonradan haberleri oldu.” dedi.
Milletvekili aday adaylığı kararını aldıktan sonra Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olması için kapı kapı dolaşmaya, köy köy gezmeye talip olduğunu belirten CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Anıl Halis Akar, “Afyonkarahisar’daki parti büyüklerimden de büyük destek gördüm. Onların hepsi benim ağabeyim, ablalarım. Eski il başkanlarımızı davet ederek onların görüşlerini önerilerini dinledim. Millet İttifakı’nın il Başkanları ile bir araya gelerek güç ve görüş birliği gerçekleştirdik. Hepsinin desteği ile seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da hem CHP olarak hem de Millet İttifakı olarak önemli bir başarı kazanacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi