Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pehlivanoğlu, Birliktir’i ziyaret etti

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Münir Pehlivanoğlu, Afyonkarahisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir ziyaret etti

Pehlivanoğlu, Afyonkarahisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına yeniden seçilen Mahmut Emin Birliktir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
PEHLİVANOĞLU: SAHADAYIZ, SORUNLARI İYİ BİLİYORUZ
Pehlivanoğlu, Birliktir’i tebrik ederek, “Tekrardan göreve seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Siz uzun yıllardır esnaf ve sanatkârlarımızın temsilcisi olarak görevinizi layıkıyla yürütmektesiniz. Esnaf ve sanatkârlarımızla seçim çalışmalarımız kapsamında sıklıkla bir araya geliyoruz. Yaşadıkları sorunları çok iyi biliyoruz. Bizler bu sorunların çözümüne talibiz.” dedi.
“ESNAF VE SANATKÂRIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek Pehlivanoğlu’na başarılar dileyen ESKKK Başkanı Birliktir, “Esnaf ve sanatkârlarımızın teveccühü ile güven tazeledik. İnşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayız. Allah mahcup etmesin. Tüzük değişikliğinin ardından yaptığımız seçimli olağan genel kurul toplantımıza katılımlarından dolayı öncelikle esnaf ve sanatkârımıza, tüm oda başkanlarına, değerli basın mensuplarına ve esnaf ve sanatkârın derdini iyi anlayıp sıkıntılı dönemde destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti