Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis kumarcılara göz açtırmıyor

Polis kumarcılara göz açtırmıyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kumarcılar suç üstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Fakıpaşa Mahallesi Eski Sebze Pazarı Caddesinde yer alan bir adreste kumar oynandığı tespit edildi.
Polis ekipleri tarafından alınan arama kararına istinaden ikamete girildiğinde 2 oda içerisinde toplamda 12 kişinin iskambil kağıtlarıyla ve okey takımlarıyla oyun oynadıkları görüldü. Ekipler tarafından yapılan aramada 2 adet açılmamış 52’lik iskambil kağıdı, 106’lık 29 adet iskambil kağıdı, 4 adet okey ıstakası, 213 adet okey taşı ve 3 adet zar, 4 adet skorların yazılı olduğu yazboz defteri, 56 adet skorların yazılı olduğu yazboz kağıdı bulunarak el konulmak üzere muhafaza altına alındı.
7 ayrı suç kaydının olduğu tespit edilen ikamet sorumlu K.G. ve 2 ayrı suç kaydının
olduğu tespit edilen çalışan A.O.Y. hakkında
kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapılırken, şüpheli diğer 10 şahsın bilgi sahibi olarak alınan ifadeleri akabinde olayla ilgili toplam 13 bin 360 TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan bahse konu ikametin kapatılması ve Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı İhlalinden 37 bin 800 TL idari para cezası uygulanması için gerekli yazışmaların yapıldığı öğrenildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi