Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da Amatör Spor Haftası kutlandı

“Amatör Spor Haftası” nedeniyle

“Amatör Spor Haftası” nedeniyle Sandıklı’da yapılan kutlamalar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, Kaymakam Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Araz, sporcular ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti

 

Değişik yaş gruplarında ve farklı branşlardaki sporcuların katılımıyla yapılan “Amatör Spor Haftası” etkinliklerini inceleyen Kaymakam Mehmet Sülün ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Araz’dan konuyla ilgili bilgiler alarak yapılan çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.
İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Araz, Kaymakam Mehmet Sülün’ün ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün verdikleri destekler sayesinde Sandıklı’da kısa sürede önemli atılım yaptıklarına dikkat çekerek, “Sandıklı’da Spor Bambaşka” sloganı ile çıktıkları yolda sporcu fabrikası haline gelmeye başladıkları ifade etti. Araz, bu hizmetlerde kendilerine destek veren herkese bununla birlikte ekibine teşekkür etti.
Kaymakam Sülün ve Başkan Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan spor istasyonlarında sporculara destek olmak için, hünerlerini sergileyerek kısa bir maç yaptı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti