Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçim hilesine karşıysanız mavi boya ile destek olun”

Zafer Partisi İl Başkanı

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, seçim güvenliğinin mavi boya ilebaşlayacağını belirtti. Tekdemir, “Zafer Partisi olarak ‘Mavi Boya İstiyorum’ kampanyası başlatıyoruz. Seçim hilesine karşı iseniz mavi boyaya destek olun” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Emekli Albay Mevlüt Tekdemir, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine doğru gidilidiğini, bu seçimlerde herkesin sorduğu soruların başında, “Seçimler dürüst yapılacak mı ve seçim güvenliği sağlanacak mı?” nın geldiğini ifade etti.
Mevlüt Tekdemir, Zafer Partisi seçimlerin dürüst yapılması ve seçim güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili endişe taşıdıklarını kaydetti. Tekdemir, “Seçimlerin dürüst geçmesi açısından Zafer Partisi olarak bir kampanya başlatıyoruz. Kampanyamız ‘Mavi Boyayı İstiyorum’ adını taşıyor. Bilindiği üzere mavi boya, oy kullanan her seçmenin oy kullanırken tırnağına sürülen ve bir gün boyunca çıkmayan, böylece bir kişinin iki kez oy kullanmasını, seçim sahtekârlığı yapmasını engelleyen bir uygulamadır. Maalesef geçmiş seçimlerle 2,5 milyon mühürsüz oy YSK tarafından sayılırken, yüz binlerce sığınmacıya oy kullanma hakkı verilirken AK Parti iktidarının her türlü hileye başvuracağı endişesi içindeyiz. Biliyorsunuz bu mavi boya uygulaması AK Parti tarafından kaldırıldı ve Zafer Partisi olarak biz buna karşı olarak Türkiye’nin her yerinde ve Afyonkarahisar İl Başkanlığı binamızda pankart açarak imza kampanyasını başlattık. Seçim güvenliği mavi boya ile başlar. Bütün vatandaşlarımızdan ve diğer siyasi parti il başkanlıklarından, hangi partiye oy verirse versin bu imza kampanyamıza mutlaka katılmalarını rica ediyoruz. Seçim hilesine karşı iseniz mavi boyaya destek olun. Gelin mavi mürekkebi tekrar seçimlerde parmaklarımıza sürelim.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti