Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçmenler, geleceği düşünerek oy vermeli”

“Seçmenler, geleceği  düşünerek oy vermeli”

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, 2023 yılı seçimlerinde seçmenin geleceğini düşünerek oy vermesi gerektiğini söyledi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Toplantı sonunda yıkılan Belediye Şehir Çarşısı’nda işyeri sahibi olan esnaf Muhammet Aydınalp, mağdur olduklarını belirterek Niyazi Ertaş’tan destek talep etti.
“SEÇMEN SEÇİMİNİ GELECEĞİNİ
DÜŞÜNEREK YAPMALI”
Başkan Ertaş: “Gelecek Partisi olarak şunu iyi biliyoruz bu güzel memlekette tarım düzelmezse ekonomi düzelmez. Hayvancılık düzelmezse ekonomi düzelmez. Bunları düşün hayvanını, evini, geçimini, çocuk çoluğunu, düşün yarınını düşün seçimini yap diyoruz. Türkiye ekonomik olarak büyük çöküşün içindedir. Mevcut iktidar her zamanki tutumu ile enflasyondan dövize, cari açıktan, faize, yapılan zamları ne kadar olumsuz olay varsa sessiz sedasız halkın sırtına yüklemektedir. Hiçbir vaadi tutmayan iktidar iğneden ipliğe koyduğu zamlarla yoluna devam ediyor. Ukrayna Rusya Savaşı’nın başından bu yana Avrupa’da doğalgaz en düşük seviyeye indi. 2023 yılında Türkiye’nin Rusya’ya ödeyeceği doğalgaz parası 2024 yılına ertelendi. Borcu gelecek hükümete bıraktılar bu milleti borç batağına bağlamak istiyorlar. İktidar son bir yılda doğalgaza yüzde 180 oranında zam yaptı. Tek kuruş indirim yapmayan hükümet algı yönetimi ile işi götürmeye çalışıyor. Asgari ücret 8.500 TL’yi çıkarıldıktan sonra yandaş medya rekor bir artış yapılmış gibi günlerce propaganda yaptı.” dedi.
“BİLGE LİDER DAVUTOĞLU AFYONKARAHİSAR
HAKKINDA BİLGİ ALDI”
Partisinin İl Başkanları Toplantısına katılarak Afyonkarahisar’ın sorunları hakkında bilgiler verdiğini söyleyen Ertaş, “Yaz Kış demeden yine Ankara yollarına düştük. Bu yollara düşmemizin kökünde bir hizmet kervanını yeniden harekete geçirme istediği bulunuyor. Türkiye’nin özellikle Afyonkarahisar’ın kalkınması için ne gerekiyorsa yapmak bu kalkınma rüzgârını yeniden estirmek istiyoruz. Böylece herkese iş, herkese aş, herkese ilaç herkese hekim herkese başını sokacak yuva hayallerimizi gerçekleştirmek için yollardayız. Ortaya koyduğumuz hedeflerimizi bir an önce varmak için herkese ilan etmek sözümüzü de durmak için yollardayız. Gelecek partisi lideri Ahmet Davutoğlu başkanlığında genel merkezde il başkanları toplantısına katıldık. Toplantıya 81 il başkanı ve gelecek partisi genel idare kurulu başkanları da katıldı. Verimli geçen toplantıda Bilge lider Davutoğlu her il başkanı ile birebir ilgilendi. O ilin sorunlarını tek tek dinledi. Biz Afyonkarahisar olarak son siyasi arenadaki düşüncelerimizi sözlü iletirken bir de Afyon için hazırladığımız dosyayı Genel Başkanımıza takdim ettik. Altı siyasi partinin lideri zor şartlar altında bir araya gelerek Ankara’da sorunları çözmek için mücadele ediyor. Biz il başkanları olarak Afyon’da sorunları çözmek, memleketimizi yeni baştan inşa etmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu hükümetin kurtulmanın yolunu bulamadığı enflasyon belasından zamlardan, kurtarmanın yollarını bulmak için çalışıyoruz. Afyon’a yapılmayanı yapmak Afyon halkının beklentilerine cevap verebilmek için daha çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.
“AFJET’İN ELEKTİRİK
ÜRETİM DURUMU NEDİR?”
Afyonkarahisar’da jeotermal ısınma şirketi AFJET A.Ş ile ilgili bir takım iddialar olduğunu dile getiren Ertaş şunları kaydetti: “Gelecek Partisi olarak soruyoruz. Birincisi elektriğini üreten AFJET zam yapma derdinde. Elektriğini kendi üretiyorsun 2018 yılında söz verdin elektrik üretimini 5 megabayta çıkaracaktın ne oldu? İkincisi AFJET’te müdür getirdiniz dün göreve başlayan müdürünüz Gazlıgöl Belediyesine sıcak suyu bedava kullanılıyorsun diye kara bulut gibi üzerine çöktü. Hiçbir icratı yokken bir de ödül plaket verdiniz. Üçüncüsü AFJET zarar ediyor dediğiniz kuruma ait araçları kimler hangi amaçla nerede kullanıyor? Mesela bir kamu çalışanı AFJET’in arabasıyla konutundan alınarak çalıştığı iş yerine götürüp getiriliyor mu? Yani AFJET’le ilgisi olmayan kişiler bu araçlardan özel aracı gibi istifa edebiliyor mu?”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi