Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenel, Düzce’de Afyon gastronomisini tanıttı

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, Düzce’de düzenlenen bir etkinliğe katılarak Afyonkarahisar gastronomisini tanıttı

TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Bilal Şenel, 50. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Düzce Belediyesi ve TURSAV iş birliği ile açılan Korugöl Yaşam ve Tabiat Parkı Projesi açılış töreninde Düzce Korugöl Tabiat Parkı İnceleme Gezisi gerçekleştiğini bildirdi.
“AFYON LEZZETLERİ BEĞENİLDİ”
Etkinliğe katıldığını belirten TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, Afyonkarahisar’ın gastronomisini tanıttığını açıkladı. Şenel, “Gastronomi lezzetlerini bire bir orada sucuğu, lokumu ile çeşitli lezzetleri Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen BTK Başkanlarına, TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ve Düzceli Seyahat acentalarına tattırma fırsatı bulduk. Bu tatların devamının 7-8-9 Ekim 2022 tarihinde Afyon’da ‘Gastronomi Festivalinde’ olacak. Büyük ilgi gören lezzetlerimiz katılımcılar tarafından çok beğenildi. Tur operatörleri şimdiden Gastro Festivali için tur satışlarına başladıklarını belirttiler.” dedi.
“ŞEHRİN MARKALARI ŞEHRE DEĞER KATMALI”
“Gastronomi lezzetlerimiz yanında gastronomi turizmide artık canlanmaya başlayacak.” diyen Şenel sözlerini şöyle tamamladı: “Bu festivalin konusu ‘Bizim Mutfağımızda Sadece Yemek Değil İnsan da Pişer’ temasıyla işlenen güzel ilişkilerle, ziyaretlerle, turlarla seyahatlerle birlikte geçeceğini umut ediyorum. Şehrin markaları da bu festivale değer katarak şehrin markasını yükseltmelidir. Gastronomide marka olmuş şehirle birlikte festivalimiz insanıyla, gıdasıyla, gastronomisiyle güzel bir festival olacak. Düzce’ye değer katan bu kıymetli projeye katkıları için Dr. Faruk Özlü’ye ve geziye katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi