Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezen: Veda etmiyoruz

Sezen: Veda etmiyoruz

AK Parti İl eski Başkanı Av. Hüseyin Sezen, teşkilat mensuplarını ziyaret ederek helalleşti. Sezen, “Gönüller bir, duamız bir. Evet, veda etmiyoruz. Bu bir Fatiha’dır bir açılıştır. Allah herkesten razı olsun” dedi

 

AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Hüseyin Sezen partisinin önce Çobanlar ardından Şuhut İlçe Teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek helalleşti.
SEZEN HELALLİK ALDI
Hüseyin Sezen’in Şuhut İlçe Teşkilatı ziyaretinde; AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, AK Parti Karaadilli Belde Başkanı Veli Yaman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyaret sırasında gündeme yönelik değerlendirmeler yapılırken Hüseyin Sezen, AK Parti Şuhut teşkilatı mensuplarıyla helalleşti.
Sezen, “Çobanlar İlçemizden sonra partimizin Şuhut teşkilat mensuplarını ziyaret ederek helallik aldık. Gönüller bir, duamız bir. Evet, veda etmiyoruz. Bu bir Fatiha’dır bir açılıştır. Allah herkesten razı olsun.” dedi.
DİREN, HİZMETLERİ İÇİN SEZEN’E TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Hüseyin Sezen’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden ve mücadeleden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle görevinizden ayrıldınız. Bir ağabey olarak gördüğümüz size bugüne kadar teşkilatımıza yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bu davada omuz omuza çalışmaya her daim devam edeceğiz.”
>> Kocatepe Haber Merkezi