Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Siyasi kaygı gütmeden af çıkarılmalı”

TDP İl Başkanı Kadir

TDP İl Başkanı Kadir Uysal, siyasi kaygı güdülmeden toplumsal barış için af çıkarılması gerektiği görüşlerini bir kez daha tekrarladı

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, gündemi değerlendirdi.
“SİYASİ PARTİLER AF KONUSUNA SAHİP ÇIKMALI”
Kadir Uysal, parti olarak siyasi kaygı gütmeden, toplumsal barış için af çıkarılması önerisinde bulunduklarını ifade etti. Daylık, “TDP siyasi çıkar hesapları yapmaz, doğru olduğuna inanıyorsa sonuna kadar savunur. Türkiye Değişim Partisi olarak huzura ve barışa, yeni ve temiz bir sayfa açmaya, ihtiyaç olduğunu gördük ve toplumsal barış affı önerdik. 9 Nisan 2022 tarihinden bu yana da bu affın çıkması için çalışıyoruz. Kamuoyunun önüne çıkıyor, bu önerimizi aslanlar gibi savunuyoruz. Karnımızdan konuşmuyoruz, mırıldanmıyoruz, ürkek davranmıyoruz. Bütün siyasi partileri de bu konuda daha net olmaya ve meseleye sahip çıkmaya çağırıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“ÜLKE GÜVENLİĞİ İÇİN
HÜKÜMETE TAM YETKİ VERİLMELİ”
“Güvenliğimizi ve geleceğimizi, ABD’nin merhametine, Rusya’nın inisiyatifine bırakamayız.” diyen Uysal, “Meclis açılır açılmaz, bir kapalı oturum yaparak, bir tehdit değerlendirmesi yapmalı, gerekenlerin yapılması konusunda hükümete tam yetki verilmelidir. Dünyanın önüne, birlik içinde, kararlı ve dik bir duruş koymamız lazım. Önemimizi ve değerimizi bilmeyenlerle, bize düşmanlık edenlerle derhal yolumuzu ayırmalıyız. Endişeye gerek yok, yeni bir dünya kurulur, bu yeni dünyada yerimizi alırız. Birlik beraberlik içerisinde olalım. Demokrasimiz eksiksiz olsun. Ekonomimiz işlesin. Ordumuz güçlü olsun. Bütün hesapları bozarız, tüm hevesleri kursaklarda bırakırız.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti