Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor aşkı engel tanımıyor

“Spor Aşkı Engel Tanımaz”

“Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen tırdaki spor malzemeleri özel sporculara dağıtıldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi çerçevesinde, özel eğitim öğrencilerine dağıtılacak spor malzemelerini taşıyan tır, Afyonkarahisar’a geldi.
Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Tınaztepe Spor Salonu’nda Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla gerçekleştirilen spor malzemeleri dağıtım töreninde halk oyunları gösterileri ve müzik dinletileri yer aldı.
Cimnastik gösterilerinin ardından spor malzemelerinin dağıtım törenine geçildi. Törende Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim Uygulama Okulu, Sandıklı Özçınar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Merkez Özerler Özel Eğitim Meslek Okuluna toplamda 183 spor malzemesi desteği sağlandı.
Engeli bireylerin de devlet nazarında diğer bireylerle eşit haklara sahip olduğunu hatırlatan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, “Hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarıları ile hepimize örnek olan engelli bireylerimiz, özel eğitim okullarının eğitim altyapısını güçlendirecek bu spor malzemeleriyle inşallah sporda ilimize nice güzel başarılar getirecek, geleceğin sporcuları arasında yer alacaklar” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi