Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sporcularımızın her daim destekçisi olmaya devam edeceğim”

“Sporcularımızın her daim  destekçisi olmaya devam edeceğim”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başarılı güreşçileri ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ” Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sporcularımızın her daim destekçisi olmaya devam edeceğim” dedi

 

U-17 Avrupa Şampiyonasında, Taşoluk Belediyespor çatısı altında Avrupa Şampiyonu olan Fatma Yılmaz, Avrupa ikincisi olan Yağmur Karabacak ve Avrupa üçüncüsü olan Duygu Gedik, U-17 Kadın Milli Takım Antrenörü Yakup Yağcı ve aileleri, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Meclis’te ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Milletvekili Taytak, başarılı sporcuları Meclis’te gezdirdi.
“AVRUPA’DA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRAN ŞAMPİYONLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
U-17 Avrupa Şampiyonasında elde ettikleri başarı ile Avrupa’da Türk bayrağını dalgalandıran şampiyonlarla gurur duyduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, “Taşoluk Belediyespor’un güzel sporcuları yine güzel bir başarıya imza attılar. Aldıkları derecelerle Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak ve Duygu Gedik bizleri gururlandırmıştır. Sporcularımızın aileleri ve Antrenörü Yakup Yağcı başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sporcularımızın her daim destekçisi olmaya devam edeceğim” dedi.
“DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Avrupa Şampiyonu sporcuları ise kendilerine verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler. Sporcular, “Milletvekilimiz bizleri daha önceki başarılarımızdan dolayı hem ziyaret ederek hem de telefon ile arayarak tebrik etmişti. Vekilimiz bizlere eşofman takımı ve spor malzemeleri konusunda da destekleri olmuştu. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi