Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SUAM’da Dünya Prematüre Günü kutlandı

SUAM’da Dünya Prematüre Günü kutlandı

AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM)’da Dünya Prematüre Günü kutlandı

 

Etkinliğe katılan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, SUAM Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Balcı, Başmüdür Hatip Aydın, Başhemşire Muharrem Berk, Hastane Müdürü İbrahim Türk, Hastane Müdür Yardımcısı Serhan Toy, Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesi doktor ve hemşireleri, prematüre doğan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
Rektör Okumuş, tüm prematüre bebeklerin ve ailelerinin, özveriyle onları yaşatmaya çalışan yenidoğan ekibinin Dünya Prematüre Günü’nü kutlayarak, prematüre bebeklerin minik birer savaşçı olarak dünyaya geldiğini ifade etti.
Bebekleri sağlıkla annesine ve ailesine kavuşturabilmekten ve ileride sağlıklı bir birey olarak hayata katılmalarını görmekten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Rektör Okumuş, prematüre bebeklerin yaşaması için her türlü desteği verdiklerini belirterek, bu zorlu süreçte ekip olarak ailelerin yanında olduklarını söyledi. Prof. Dr. Okmuş etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.
Etkinlik, pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi