Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut Ragbi takımı ilk maçından 22-0 galip ayrıldı

Şuhut’ta Gençlik Merkezi ve

Şuhut’ta Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kurulan U-18 yaş Ragbi takımı 2 aydan kısa süren çalışmalar sonrasında Antalya U-18 Ragbi takımı ile karşılaştı. Rakibini 22-0 mağlup eden Şuhut Belediye Hisarspor, hazır olduğunu gösterdi

 

Türkiye A Milli Ragbi Takımı sporcusu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Alperen ve eşi Özlem Kaya’nın girişimleriyle Şuhut’taki Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlayan Ragbi eğitimleri kapsamında 20 sporcunun katılımıyla oluşan 18 yaş altı Ragbi takımı 2 aydan kısa bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt’un öncülüğünde Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek’in desteğiyle oluşturulan Ragbi takımının Türkiye Şampiyonası’nda Şuhut Belediye Hisarspor adına mücadele etmesi planlanıyor. Çalışmalarını kısa sürede hızlı şekilde sürdüren Ragbi takımı, Antalya U-18 Ragbi takımı ile hazırlık maçına çıktı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Şuhut Ragbi takımı Antalya U-18 Ragbi takımını 22-0 mağlup etti.
Kısa sürede önemli gelişim kaydeden Şuhut Ragbi takımının ilk maçında ortaya koyduğu mücadelede ilçede büyük sevince neden oldu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti