Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatilde pitbull saldırısına uğradı

Afyonkarahisarlı olan bir kişi

Afyonkarahisarlı olan bir kişi arkadaşı ile birlikte Antalya’ya tatile gittiği otelde beslenen pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden yaralanan kişiye 40 dikiş atılırken 100 de iğne yapıldı

 

Afyonkarahisar’dan arkadaşı ile birlikte Antalya’ya tatile giden Gökhan Diker’e (39), otelde beslenen pitbull cinsi 2 köpek saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Diker’e 40 dikiş atılıp 100 de iğne vuruldu. Olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu aktaran Diker otel sahibinden şikayetçi oldu. Otelin sahibi ise saldırıyı gerçekleştiren köpeklerin pitbull değil “Çoban Köpekleri” olduğunu iddia ederek kendini savundu.
Olay, 5 Eylül’de Antalya Lara’da bir apartta yaşandı. Diker’in anlatımına göre, Musa Çevik (40) isimli arkadaşı ile tatile gitti. Otele yerleşen ikili, akşam saatlerinde gezinti yapmak için plan yaptı. Diker arkadaşından önce kaldığı odadan aşağı inerek otelin bahçesinde arkadaşını beklemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre işletme tarafından otel girişinde özel yaptırılan kafeslerde beslenen pitbull cinsi köpekler serbest kaldığı için bir anda Diker’in üzerine koşup saldırdı. Dehşeti yaşayan Diker, kolundan, karnından ve bacaklarından pitbulların ısırması sonucu yaralandı. Yaklaşık 10-15 dakika süren saldırının ardından köpeklerden kurtulan Diker, arkadaşı Çevik tarafından özel araçla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürüldü. Diker’e burada 40 dikiş atılarak 100 de iğne vuruldu. Diker, tedavisinin ardından taburcu olurken, işletme ve köpeklerin sahibi olduğu öne sürülen Yusuf Ş., hakkında polise giderek şikayetçi oldu.
“HER DİŞ İZİNE İĞNE VURDULAR”
Yaşadığı olayı anlatan Gökhan Diker, vücudunda 40 diş izinin bulunduğunu ve her diş izine bir adet olmak üzere 100 tane iğne yapıldığını anlattı. Diker, “5 Eylül’de tatile gittim. Arkadaşımı otelin bahçesinde bekliyordum. Otelin köpeği olan 2 tane pitbull bir anda üzerime saldırdılar ve vücudumun çeşitli yerlerini ısırdılar. Otelin sahibi kafesinden köpekleri saldığı gibi köpekler üzerime saldırdılar. O sırada her tarafıma saldırdılar, yüzümü kolladım, yüzüme gelmesin diye. Arkadaşım Gökhan, Gökhan diye bana seslenince bu sefer köpekler ona yöneldiler, ben o şekilde kurtuldum. Bu bir çocuk ya da kadın olabilirdi ve ölebilirlerdi. Çok zor bir duruma geldim. Arkadaşım aşağıya indi, beni kurtararak hemen arabaya aldı ve hastaneye gittik. Hastanede iğneler vuruldu. Şu anda 40 tane de dikişim var.” dedi.
“BANA SALDIRAN KÖPEKLERİ ÇOBAN KÖPEĞİ OLARAK BİLDİRMİŞLER”
Olayda polislerin ihmali olduğunu ve tutanak dahi tutulmadığını iddia eden Diker, “Şu anda halen daha korkusu var ve psikolojik tedavi görüyorum. Gece dışarıya korkumdan çıkamadım, çıkamıyorum. Olayla ilgili dava açtım. Hatta dün avukatım aradı, olayın yaşandığı otele polislerle gittiğimiz halde olay yerinden ifadeleri dahi alınmamış ve olayla ilgili tutanak dahi tutulmamış. Bana saldıran köpekleri çoban köpeği olarak bildirmişler.” diye konuştu.
Köpeklerin sahibi Yusuf Ş., olayın ardından polise verdiği ifadesinde “Çoban köpeklerini gezdiriyordum ve köpeklerim bir anda elimden kurtuldu. Gökhan Diker isimli şahsa saldırdı. Ben şahsın yanına gidinceye kadar köpeğimin birisi Diker’i ısırdı. Ben de hızlı bir şekilde şahsın yanına gidip, köpeğimi aldım. Herhangi bir kastım yoktur, olay tamamen benim kontrolüm dışında oldu. Gökhan Diker’in ne kadar zararı varsa karşılayacağım, benim bu olayla ilgili bir şikayetim yoktur.” şeklinde konuştu.
Hala daha olayın şokunu üzerinden atamayan Diker olayı anlatırken olayı tekrar yaşar gibi tavırları dikkat çekti. Diker avukatı aracılığı ile arabulucuya da başvurdu. >> Burak AYDIN’ın Haberi