Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak: Gidiyor gitmekte olan

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, CHP Genel Başkanı Milet İtitfakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Geliyor gelmekte olan.” sözüne atıfta bulundu. Taytak, “Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Geliyor gelmekte olan’ diyordu. Bizde gidiyor gitmekte olan diyeceğiz” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sandık görevlileri ile birlikte yemek yedi. Yemekli programa; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve çok sayıda sandık görevlisi katıldı.
“AYNI HASSASİYETLE OYLARA SAHİP ÇIKALIM”
Programın açılışında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, 14 Mayıs tarihinde yapılan genel seçimlerde MHP’nin oylarına sahip çıkan sandık görevlilerine teşekkür etti. Kartal, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm sandık görevlilerinin aynı hasassiyetle oylara sahip çıkmalarını istedi.
“OYLARIMIZA NAMUSU GİBİ SAHİP ÇIKANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimde gösterdikleri çaba ve emekleri için teşekkür etti. Taytak şunları söyledi: “14 Mayıs’ta MHP’nin oylarına ve sandığa namusu gibi sahip çıkan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Seçimler öncesinde hep birlikte omuz omuza çalıştık ve Cumhur İttifakı olarak 323 milletvekili ile mecliste güçlü bir şekilde yer aldık. Milletvekili seçimlerini Cumhur İttifakı kazandı. Şimdi Cumhurbaşkanı seçiminde ikinci turdayız. 14 Mayıs’ta Türkiye’de kaos yaratmak isteyen, PKK’lı ve FETÖ’cü hainlere onların meclisteki sesi olan HDP’ye, onların ağabeyliğini yapan CHP’ye, onların yancılığını yapan DEVA’ya, Gelecek Partisi’ne, SP’ye ve İYİ Parti’ye müsaade etmediniz. Şanla, şerefle cumhur ittifakını meclise gönderdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızı da ciddi bir oyla yüzde 49.52 ile yine Cumhurbaşkanı seçtiniz. Sistem nedeniyle ikinci tura kaldı.”
“CUMHURBAŞKANIMIZ YÜKSEK OYLA YENİDEN SEÇİLECEK”
MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ““İnsanlar iffetini ve namusunu çok güvendikleri insanlara emanet edebilirler. Bizler sizlere Milliyetçi Hareket Partisinin sandıklarını emanet ettik ki, sizler bizler için en güvenilir insanlarsınız. Cumhur İttifakı meclis çoğunluğuna kazanarak bir zafer elde etmiştir. Ama sayın cumhurbaşkanımız çok az bir oyla ikinci tura kalmıştır. Biz MHP olarak Sayın Genel Başkanımızın talimatları ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda yüksek bir oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandıklarımıza sahip çıkmalıyız.”
“SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde sandığa sahip çıkan Cumhur İttifakı sandık görevlilerine teşekkür etti. Zeybek, “28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimeler sıradan bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, ‘Ülkenin beka sorunu, söz konusu vatansa gerisi teferruattır.’ İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak sandıklara sahip çıkarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda çok daha fazla oy farkı ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.” diye konuştu.