Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, İçişleri Bakanı Soylu’yu ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bürokrasi ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Milletvekili Taytak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Taytak, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen çalışmalardan bahsetti.
Afyonkarahisar’da görevine yeni başlayan Vali Gökmen Çiçek’in başarılı çalışmalarından, Afyonka-rahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Çömez’in önemli çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirerek kentte huzuru sağladıkları için mutluluk duyduğunu ifade eden Taytak, Covid-19 döneminde e-mek veren gü-venlik güçlerinin Türkiye’de bü-yük bir mücadele verdiğini söyledi. Taytak, Bakan Soylu’ya ve ekibine Afyonka-rahisar’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
“AFYONKARAHİSAR’A
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Bakan Soylu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar’ın önemli bir tarihe sahip olduğuna dikkat çekti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kent için desteklerinin devam edeceğini belirten Bakan Soylu, “Türkiye’de Covid-19 ile mücadele devam ediyor. Terörle mücadelenin yanında salgın ile mücadelede görev alan sağlık çalışanlarına da ayrıca görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Ziyaret anısına Milletvekili Taytak, Bakan Soylu’ya Afyon mermerinden yapılan Türk Bayraklı haşhaş motifi hediye etti.