Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak’tan Karşıyaka’ya malzeme desteği

Taytak’tan Karşıyaka’ya  malzeme desteği

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Karşıyakaspor’a malzeme desteğinde bulundu

 

Afyonkarahisar’da Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Karşıyakaspor, mahalle esnafı ve yöneticilerin desteği ile mücadele ediyor. Düşme potasında yer alan ve bulunduğu ligde belediye, kurum desteği almayan Karşıyakaspor’a, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, forma, eşofman ve spor malzemeleri desteğinde bulundu.
“KÜÇÜK ESNAFLARINDESTEĞİ İLE AYAKTA DURUYORUZ”
Semt takımı olmaktan onur ve gurur duyduklarını söyleyen Karşıyakaspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Teknik Sorumlu Musa Akkaya, Süper Amatör Lig’de 3 yıldır mücadele ettiklerini dile getirerek, “Mali açıdan bakıldığında bu ligin en düşük bütçeli takımı Karşıyakaspor’dur. Küçük esnafların ve yöneticilerimizin desteği ile takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz.” dedi.
TAKIM TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Karşıyakaspor’a verdiği desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Kulüp Başkan Musa Akkaya, “MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beye özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi sağolsun biz ne zaman takım olarak, mahalle olarak dara düşsek elini taşın altına koymuştur. Bugünde takımıza hem eşofman hem forma hem de spor malzemeleri konusunda destek sağlamıştır. Kendisine bu konuda çok minnettarım. Bu tür desteklerinde örnek olmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.
Karşıyakaspor futbolcuları ise, hem eşofman hem forma hem de spor malzemeleri konusunda destek veren Taytak’a şükranlarını sundu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi