Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEM Şube AFSÜ’de stant açtı

AFSÜ’de Terörle Mücadele (TEM)

AFSÜ’de Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından kurulan stantta terör örgütlerinin eleman kazanma yolları ve yöntemleri anlatıldı

 

Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği’nce öğrencileri terör örgütlerinin eleman kazanma yolları ve yöntemleri hakkında bilgilendirmek için Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) stant kuruldu.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi kapsamında kurulan standı ziyaret eden AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Genel Sekreter Ziya Kutay Erşen ile Genel Sekreter Yardımcıları Yakub Saban ile Lütfullah Karaca emniyet görevlilerinden bilgi aldılar. “El Ele Güvenli Geleceğe Projesi” ile farklı illerden Afyonkarahisar’a gelen öğrencilerin ihtiyaç duydukları konularda resmi kurumlardan doğru bilgi almalarının sağlanması, terör örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda gençlerin yeni bir şehre geldikleri ilk andan itibaren kendilerini güvende hissetmelerinin sağlanması ve oluşabilecek endişe, telaş, heyecan gibi olumsuz duyguların önüne geçilmesi ile öğrencilerin huzurlu eğitim hayatlarını tamamlanması hedefleniyor.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti